9 JANUARI

DAGS FÖR DAAAAANSTÄVLING!!!
 
redo att kötta med mitt lilla blåmärke från när jag ramlade när jag tappade balansen när jag stog still.... haha, dock efter Jodie jagat mig så kan skylla på att det var när hon jagade mig haha.
 
Hade alarm på sju, jag hade dock varit vaken ett tag då men vid sju bytte vi om och packade ihop oss och sen åkte vi mot skolan och mötte upp resten av laget. Samlingen var 8.10 och bussen skulle lämna 8.30, tror dock vi lämnade lite tidigare men det var en lång busstur till Springfield så vi var inte där förrän runt 10.30. Vi packade in våra saker i rummet vi blivit tilldelade, vilket var en slags aula. Där packades upp suuuuupermycket mat och snack och vi åt och och tog på oss dansskor och sen vid 11.15 hade vi ”floor time” vilket betyder att vi fick testa att gå igenom våra danser på golvet för oss själva och kolla av var man ska stå osv.
Vi gick sen tillbaka och bytte om och fixade oss åt mer och ställde sen upp oss inför start och gick in med de andra lagen i gympahallen och lyssnade på nationalsången.
Efter det började tävlingen och där var inte supermånga olika lag men där var ändå många olika danser. Våra två lag hade två danser var och de var i olika kategorier med olika outfits så först ut var poms vilket var typ cheerleading aktivt och sen jazz utan paus emellan. Efter det var där en paus för ombyte och sen var det hiphop och mitt lag var först ut av hiphop lagen, varisty var sen två efter oss och sen var där några lag till innan alla var klara!
 
 
Efter det skulle domarna göra sina beslut och då var det någon skållad fridans med publiken och alla lagen på golvet. Jag, Allie och Izzy gick dock tillbaka till vårt rum en stund för att äta mer haha och för att det var awkward med att dansa med alla haha. Vi gick sen tillbaka och dansade en stund och sen skapades värsta ringen och folk visade sina talanger med lite splithopp och danser och Tannor rockade och Addi med haha. Efter det satte sig alla ner på golvet i lite halvt organiserade grupper efter lag och vi fick reda på resultatet. VI VAAANN wopwop. JV vann hela JV-kateogrin, JV danserna bedömdes både jazz och hiphop tillsammans. Varsity vann i hiphop kategori och kom två i jazz, så det var en superlyckad dag! Dock hade dom glömt beställa hem trofé till JV.laget, eller den hade inte kommit än eller något sånt så vi lämnade utan något bevis på att vi vann, but we dooood.
 
Packade sen ihop våra saker och åt lite mer mat innan vi alla åkte hemåt. Jag fick skjuts av Carlys föräldrar.
Väl hemma sen har jag ätit och kollat tv och städat undan lite på mitt rum och nu ska jag sova! Imorgon måste jag göra klart min mashup och jag måste baka kakor och sen har jag en fundraiser med danslaget klockan 2 och vet inte hur länge det varar...
 
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.