8 JANUARI

FRIIIYAY. Dans imorse och vi körde igenom våra  rutiner och fick programjackorna, skulle egentligen fått alla våra kläder idag, men det får bli imorgon istället då Lisa inte hade tid att fixa det innan imorse!
Det kändes bra och jag tror vi är redo för tävlingen imorgon!!
 
Efter dansen hade vi mattequiz och efter lektionen under vår study hall var jag och Toni och köpte snacks i matsalen och på väg tillbaka möter vi Mr.Davis och han stannar oss för att prata och vi trodde att han skulle säga att vi behöver stanna i klassrummet under vår study hall eller något för vi går alltid iväg men han bara: ”Wilma, jag har hört ett rykte om dig” och tydligen trodde han att jag var den enda i klassen som fått rätt på en av frågorna på matteprovet vi precis haft hahah och han funderade på att göra den till bonus, så jag försökte övertala honom att göra den till bonus för jag visste att jag antagligen inte kommer ha rätt på många andra frågor eftersom jag inte riktigt har någon aning om vad vi håller på med just nu haha.
 
Hade sen kör och vi tränade på vårt stycke inför konserten den 31 och sen hade vi ”kör-frukost” som är med kör-allakakordukantänkadigivärldenpluslitesaft. Hade sen fine metals och vi gjorde lite utvärdering och sen var jag lite stressad över mitt slutprojekt så jag råkade använde en 0-tipp istället för 00 när jag skulle smälta fast mina stenhållare på mitt halsbandshänge och råkade smälta en av de tre stenkopparna och sen tog det superlångtid  att fixa så nu är jag efter min planering och kommer antagligen får skriva hela mitt projekt och fixa presentationen hemma för jag måste jobba med ringen och halsbandet nästa gång!!
 
Hade sen lunch och innan vi började packa ihop oss såg jag att en av mattanterna som jobbar i snackssäljningshörnan gjorde massa glassar och bara ställde dom på bordet bredvid så jag antog att hon skulle dela ut dom och stirrade på henne tills vi fick ögonkontakt och hon sa till mig att komma och hjälpa henne dela ut glassarna till folket vid mitt bord haha. Så fick den största koppen med glass gratis, love D-lunch <333
 
 
Under advisory så hade vi bokat gympasalen och jag skulle lära vår advisory att spela handboll. Dock hade Mr.Ruefenacht beställt en för stor handboll för mig så jag kunde bara hålla den med två händer och vi hade inte riktigt några mål eller linjer och alla sprang mest runt så vet inte riktigt om vi spelade handboll eller ej haha.
 
Avslutade sen med foto och jag gjorde klart mina uppgifter, så nu tror jag att jag är klar med alla uppgifter tills midterms.
 
Jag fick sen skjuts hem av Izzy och väl hemma bakade vi tårta och sen gjorde jag och Tracie historia, hon hjälpte mig med information till min mashup som jag ska vara klar med på måndag, mmmmm good luck med det….
Sen kom Toni och Carly och hämtade mig och jag packade väska inför imorgon och ikväll. Vi åkte sen och shoppade lite, köpte en polotröja och we went to VS :)))))) köpte även varsen smoothie, där finns världens godaste smoothie-ställe i det shoppingcentret!
Vi åkte sen hem till Toni och Carly och jag sov över där då vi alla ska till danstävlingen imorgon!
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.