7 JANUARI

Adag och dans igen! Fick skjuts till dansen då varsity hade sovmorgon idag och vi gick igenom danserna! Efteråt var det mattedags och tydligen har vi ett quiz imorgon och jag har ingenaning vad vi håller på med haha...

startade dagen med lite varm oboy

Under historialektionen gick vi igenom lite mer om vårt projekt som ska vara klart på måndag, jag har inte startat än, har försökt men det är fett svårt! Gick sen och köpte en bagel till Lorena och efteråt hade jag lunch. Sen var det human bio och vi gick igenom det sista vi ska göra innan midterms i slutet av nästa vecka! Det kommer definitivt vara mitt svåraste midterm-prov!! Men den klassen är också den jag gillar mest efter fine metals haha! Efter midterms kommer jag dock inte ha fine metals längre ::// det var bara en 1 semester kurs :(((

 

 

Jag hade sen PAWS i biblioteket och läste bloggar istället för att jobba.... 

Efter det avslutades dagen med engelska och bara 3/5 personer i min grupp var där idag så vi försökte göra så mycket som möjligt! Jag var faktiskt den som ville jobba mest för engångsskull haha. Och min slide blev klar så det var ju skönt! 

Ska bara skriva en text till det så är kag redo för presentation på onsdag!

 

Efteråt åkte jag hem med Jodie och Gretchen och sen gjorde jag fika och vilade och parantare med abbeeee. Bytte sen om och packade ihop mina saker för FÖRSTA SKIDTRÄNINGEN!!!!

Omg det var såååå läskigt! Vi fick ta några fria åk innan så jag kom in i skidåkningen igen vilket var skönt men att åka race omg.... Banan är superisig och det var supersnabba svängar, och alla var asgrymma.. Haha tur att jag, Elena, Malen och Lorena är där alla tillsammans då ingen av oss någonsin kört race innan.

Träningen var superkort så vi hann med kanske sex åk och vi är i deras minsta skidområde så backen är typ som vångabacken hehe. Och där är inte supermycket snö än, körde nästintill på gräs under första delen av backen, men förhoppningsvis kommer det mer snö tills nästa veckas träning!

 

Efteråt körde Berta, Elenas värdmamma hem mig och jag åt rester och nu ska jag gå och lägga mig!

 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.