4 JANUARI

MÅÅÅNDAG
Back to school….
Hade först dans och sen var det skola som vanligt igen, började dock med en B-dag så det va lugnt!
Till lunch hade jag med mig pannkakooooor mmmm och under fine metals fick jag en massa godis av Kenzie som en sen julklapp och hon fick min godispresent som väntat på henne ett tag haha.
Avlastade dagen med foto och fick gå till Will så han kunde skriva under papper så jag kunde hämta ut en kamera från skolan nu när min är sönder…
Dock så fanns där inga laddade så jag skulle ta den efter yogan med skidlaget idag.
Haha jag Lorena, Dylan, Oliver och Tom satt längst bak och Oliver och Tom lämnade typ lite hela tiden och Dylan knuffade Lorena så hon trillade typ över mig ca hela tiden och min balans är sämst, så till slut blev JAG OCH LORENA tillsagda att vi kunde lämna för att vi störde haha, men vi stannade kvar då det bara var avslappning kvar :)))
 
Efter det glömde jag såklart kameran och sen gick jag och mötte upp danslaget i matsalen och bytte om till vår cougar-tröja och förberedde oss för dans.
 
I halvlek av JV-lagets basketmatch dansade vi sen, vilket faktiskt gick hyfsat bra med tanke på att vi nyss lärde oss avslutet på dansen. 
Efteråt stannade jag och Toni med resten av utbytesstudenterna och Dylan och hans kompisar och kollade på varsity matchen. JV-laget vann stort och varsity förlorade stort… Synd för Mr.Davis är coachen och har honom i matte första lektionen imorgon, så han kommer inte vara glad… haha. Dom spelade mot Rice vilket är deras typ rivaler eller något så det var en match man inte ville förlora. Och tydligen så delade Mr.Davis och Rice-coachen rum på Collage så han var nog mest upprörd efter förlusten haha.
 
Åkte sen hem och åt och sen duschade jag och nu e det time for bed.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.