31 DECEMBER

Nyårsaftoooon!
 
Dans imorse var kul! Vi gjorde klart koreografin för hip hop dansen så nu är det bara att lära sig stegen helt och hållet. Åkte sen hem och tog det lugnt, duschade och packade, åt lunch och sen åkte vi till banken och sen en sväng inom Richmond på vägen till Bella. Träffade Abbi i mataffären och Allie på väg från mataffären haha.
Bella var inte hemma när jag kom hem till henne så var med hennes familj i ca 10min innan hon kom. Hon bytte sen om och vi packade in oss i bilen och åkte in till Burlington.
 
Där köpte vi varmoboy och och jelly beans och sen kollade vi på paraden, Eleni mötte sen upp oss där och efter paraden åkte vi ner till hamnen för fyrverkerierna.
 
Bellas mamma hade köpt supersöta glasögon till oss alla haha. När vi kom ner till hamnen så bestämde vi oss dock för att gå tillbaka till church street och in på urban outfitters, hann dit ca 5min innan de stängde och jag köpte en polaroid kamera wieeee. En vit, så söt!
Vi tog sen en bild utanför affären och gick sen till Elenis bil och vi åkte sen till Bellas mormor och åt lite snacks innan jag, Bella, Eleni och Saide åkte till Bellas & Sadies pappas restaurang Hatchet. Där beställde vi mat och åt och sen gick vi över till bensinmacken bredvid restaurangen och köpte en massa godis som vi sen hällde i en stor skal, kändes som hemma, lösgodis <333.
Vi stannade sen på restaurangen till tolv och smällde lite småraketer, tog bilder och sen åkte vi tillbaka och satte igång en film som vi sen somnade till.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.