30 JANUARI

 
Alarmet ringde 6.30 och jag gick upp för att duscha, bytte om, packade och åt frukost och sen 7.55 lämnade jag och Will för att åka till skolan. 8.15 hoppade jag sen på bussen med danslaget och vi åkte mot south Burlington.

Kom fram och åt! HADE MIN KAMERA FÖR FÖRSTA GÅNGEN UNDER EN DANSTÄVLING!! Och sen hade vi tid för att gå igenom vår dans 9.25 så vi gick ner till det klibbiga golvet och körde våra danser. Vi har två extra tjejer som har varit med i danslaget sen början men som bara varit inhoppare så de har aldrig fått dansa på danstävlingar innan så vi har ändrat om i dansen så att det också får plats och ingen av dom kan dansa för fem öre, asså inte för att jag är bra men dom har ingen kontroll på vad dom gör asså?!? Det ser sååå hemskt ut!! Och de kan inte riktigt koreografin vilket förstör väldigt mycket och när vi gick igenom dansen nu innan tävlingen så råkade den ena sparka mig i huvudet för hon var på fel plats haha. Så jag var supernervös innan vi skulle dansa, men jag satte hela koreografin och kollade upp och log hela dansen så jag var grym :-))) faktiskt haha.

i bakgrunden är all mat, mmmmmm.
 
fixfix
Coacherna: Larissa (JV), Rose (Varsity) & Lisa (Larissas mamma, hon hjälper till med allt möjligt)
Min dans wopwop, är dock inte med på bilden men ändå, så ser iallafall våra outfits ut.
Varsity hiphop
JV jazz
Varsity jazz
 

Varsity gjorde också jättebra ifrån sig men south burlington är känd för att alltid vinna denna tävlingen då det är deras hemma tävling, vi har tydligen vunnit över dom en gång på deras hemmaplan och då hade tydligen många blivit upprörda haha, men idag vann bara varsity hiphop och JV och varsity jazz kom trea i sina kategorier. SB vann såklart alla tre, jag tycker dock att deras varsity jazz var väldigt tråkig, men jag kan såklart inget om dans heller men blev väldigt förvånad över att varsity jazz bara kom trea för de gjorde riktigt bra ifrån sig idag!

 

Efter tävlingen åkte jag Cortney och Izzy och mötte upp Kenzie på Al's och åt och sen åkte vi hem till Kenzie efter vi svängt inom mig och hämtat mina kläder inför ikväll. Vi fixade oss sen och de lockade mitt hår och det blev superhemskt haha så jag borstade ut det igen och sen åkte vi till Hannah och Jamie och där var fullt med folk och en massa mat! Så underbart! Vi tog en maaaassa bilder och där var så många föräldrar och allt, det var superkul att se haha!

 

Hanna, Izzy, Kenzie, Patrick och jag åkte sen till Colchester där vi på ett hotell sen hade vår Winterball! Temat var candy land och där var sååååå mycket godis, cupcakes, ben&jerry stånd, chokladfontän, och ja allt man kan tänka sig, till och med en lakrits"station" elr vad man nu kallar det!

Så fort vi kom in tog vi av oss våra klackar och sen dansade vi all niiiight (elr ja från 8-11....#americanparty).

Vi tog även bilder i en fotomaskin och åt en maaaaassa och innan vi gick hem fyllde vi muggar med godis och tog med oss haha!

 

Åkte sen hem till Kenzie och Eleni kom över och vi åt mer godis och pratade och sen somnade vi alla runt två.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.