18 JANUARI

Idag var det första skidracet för i år och för denna säsongen tror jag på grund av att alla andra blivit inställda!!
Jag skulle inte racea idag, vi har bara tränat en gång så jag kände mig inte riktigt redo att racea än haha. Men Toni kom och hämtade upp mig runt klockan kvart i 10 och vi åkte över till Elena. Snöade och kallt, hade till och med varit ute och skottat lite imorse!!
Elenas värdmamma körde oss sen till Cochrans där dagens race hölls. Vi blev stoppade av polisen påväg dit vilket vi alla blev väldigt exalterade över förutom Berta då haha, men när polismannen kom och pratade med henne lät hon som hon skulle börja gråta och sen när han gick så hon ba: "Så hur var jag tjejer? Gjorde jag ett bra jobb?" haha, hon fick inte ens böter och hon hade tydligen kört i 43 på en 25 väg hahah.
 
Väl framme satt vi sen inne i "värmestugan" och väntade på att racet skulle börja! Där var fullt med folk inne, det var ca 40 något tjejer som racade och 61 killar så det var ett långt race...
Första omgången körde tjejerna sin slalom och sen killarna och sen körde tjejerna sitt andra åk och efter det killarna igen och sen gick vi över till GS med en liten paus emellan för lunch.
Sen var det samma sak för GS, fast det gick snabbare! Ångrade så efteråt att jag inte raceade för där var supermånga från andra skolor som aldrig hade raceat innan heller så de körde långsamt! Men aja, får köra nästa gång istället!
Efter alla hade raceat gick vi tillbaka till värmestugan där vi hade varit uppe och vänt ett antal gånger för att värma oss och druckit x anatal varm oboy haha.
MMU gjorde riktigt bra ifrån sig och Karin vann både slalom och GS för tjejer och Sam vann både slalom och GS för killar!! Det var tydligen första tävlingen som Sam vunnit och han är freshman så det var suuuperbra!
För både slalom och GS både tjejer och killar hade MMU 4/5 pallplatser så vi gjorde riktigt bra ifrån oss, vilket vi tydligen ofta gör hehe och vi har inte jättemånga skidåkare, inte som raceade idag iallafall så det var riktigt bra!
 
Alla lämnade sen och jag och Toni satt kvar och väntade på Will och vi blev hämtade runt tjugo över fem, vilket var ca 15min efter alla andra hade åkt så vi var i backen från 10.30-17.20 idag utan att stå på skidor en enda gång :((( fett sorgligt haha.
 
Skjutsade sen hem Toni och åkte sen hem och åt och nu  är klockan åtta och jag har alarm på 4 imorgon så jag kan upp och plugga inför min human bio midterm för nu orkar jag verkligen inte haha
 


AnnawaxH    •  

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.