17 JANUARI

SUUUNDAY utan söndagsångest bc imorgon är vi ledigaaaaa wopwop.
Idag vaknade jag och var superhungrig! Så gjorde frukost runt sju haha och sen pratade jag med Sabina ❤️
Efter det pluggade jag och åt tidig lunch medan min värdfamilj var i kyrkan. Will hämtade upp Toni på väg hem och runt ett körde han oss sen till South Burlington då vi hade skridskoåkning med utbytesstudenterna på schemat. Det var superkul! Och det har kommit en ny tysk tjej som bara ska vara här denna terminen, hon kom i onsdags och heter Nora! Supersöt liten tjej, hon var bara 15! Ska fylla 16 i år tror jag.
 
Efter skridskoåkningen åkte vi och åt lunch at the u-mall och sen åkte vi hem till Lorena en sväng och jag städade hennes rum för det var KAAAOS. Asså jag lever normalt sätt i kaos, men detta var för mycket kaos till och med för mig. Man kunde på riktigt inte sen golvet till hennes rum, inte ens en liten bit av golvet haha. Så jag vek ihop alla hennes kläder och sorterade i olika högar haha. Sen skjutsade hennes värdpappa oss till Oliver och där hade vi sen team dinner med skidlaget ikväll!
Hans mamma hade lagat såååååå god mat! Och hans föräldrar var sååå trevliga haha och Karins föräldrar var där också så de pratade lite svenska med mig haha så söta!
& Karins mamma och Olivers mamma planerade sen saker för oss att göra, asså älskar dom så himla gulliga var dom!
 
Lorenas värdbror kom sen och hämtade oss och körde mig hem och jag pratade sen med Tracie som kommit hem från Maine och Will om imorgon och sen upplevde jag den längsta vibrationen någonsin från min mobil då jag fick 93 meddelanden på en och samma gång när jag fick tillbaka mitt wifi haha. Ville fixa med abonnemang idag men vi hade inte tid efter vi ätit utan åkte direkt hem…
Aja, nu har jag ätit choklad och är med det redo för att sova haha. Imorgon är det första racet för skidlaget, jag ska inte köra men ska dit och kolla så kommer spendera mestadels av min dag där I think! & sen efter det är det dans på basketmatch som gäller!! Exciting dag!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.