16 JANUARI

DAAANSTÄVLINGS DAAAAG!
Vaknade och gjorde omelett som var sååå god, var fett sugen på det av någon konstig anledning haha. Har aldrig gjort något annat än yoggi med granola och banan till frukost typ eller flingor haha. Men aja och sen skypeade jag med familjen!! Mamma, pappa och Elle och farmor och farfar och mormor ❤️ Hela högen var där och spelade kort med mig i skype haha.
 
Packade mina saker och bytte om och sen vid tolvskjutsade Will mig till skolan där hela laget samlades innan vi hoppade på bussen mot Lamoille.
Väl framme blev vi tilldelade två rum med dörr emellan som vi kunde öppna och vi la in våra saker, dukade upp all mat!!!! Och åt lite innan det var dags för vår floor time. Så vi gick ner och körde igenom vår nummer och sen gick vi tillbaka upp igen. JV laget gick sen under pausen ner för att köra igenom vår hip hop och jazz igen då våra nya delar fortfarande var lite kassa och röriga. Efter det gick vi sen upp och kollade film med de andra. Rose hade med sig film då danstävlingen inte började förrän klockan fem, så vi hade fyra timmars tid a
 
tt fördriva mellan vår floor time och själva danstävlingen! 
Vi åt och åt och åt och fikade och snacksade och åt! Där är alltid så mycket mat på danstävlingar haha sååå naja, mest mac&cheese som jag gillar mer och mer för varje gång jag äter det haha och en massa olika kex och snacks som bara finns här haha. Gogurt är min favvis, det är yoghurt i en typ nötcremé förpackning fast avlång och så är det yoggi i den, sååå gott!! Speciellt frusna!!
 
Klockan fem sen var JV hiphop det första laget att uppträda, vilket denna gången faktiskt var nervöst då vi inte riktigt kunde vår koreografi. Jag missade sista steget vilket gjorde mig väldigt frustrerad haha och allmänt kändes det väldigt dåligt efter vi var klara. Men varsity sa att det såg bra ut och vi såg ut att vara väldigt synkade vilket är positivt. Sen dansade resten av lagen plus varsity jazz från MMU innan intermission på 20min och vi fick springa upp till vårt rum och alla ifrån vårt lag som skulle göra jazz var tvungna att byta om och sätta upp håret i buns, vilket vi gjorde fett snabbt. Jag och Toni försökte hjälpa till men vi är inte speciellt duktiga på hår någon av oss haha.
Vi gick sen ner igen och körde resterande danser och alla danser var sen klara runt tjugo i sju.
Det var sen tid för domarna att överlägga resultat och alla dansade tillsammans förutom jag och Maria som gick upp tillbaka till vårt rum för att äta haha. Vi kom sen ner i perfekt tid för att hinna dans i ca 2min innan det var dags för resultaten och JV jazz kom 3:a, JV hiphop VANN!!! Varsity jazz kom 2:a och Varsity hiphop VANN!!!
Så vi lämnade Lamoille med två fina troféer och 50 hyper dancers :PPPp
 
Tonis värdfamilj gav mig skjuts hem igen, så åkte hem till dom och sen hämtade Will mig där och efter det planerade vi inför morgondagen med skjuts och dylikt och now it’s bed time.
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.