15 JANUARI

YAAAY friday. Idag började vi med dans och vi gick igenom båda danserna inför tävlingen imorgon. De nya delarna är fett svåra så vet inte riktigt hur det kommer gå! Men det kommer bli ascoolt när vi kan koreografin, men det känns som att vi är lite sent på det inför imorgon!
 
Idag var det sen dags för historia midterm och vi gjorde det på datorn och det var ett prov med 125 frågor, där 1 av dem var para ihop rätt händelse med rätt person, vilket pretty much var den svåraste och sen den sista frågan var ”skriv svar fråga” så vi fick välja 4 utav 11 händelser att skriva om. Tror ändå det gick hyfsat bra. Räknade ut att jag fick ett B på min frågorna som var automatiskt rättade (alla förutom den sista då alltså haha).
 
Efter det gick jag till biblioteket och gjorde klart min källförteckning till mi mashup som jag helt glömt bort att göra!!! Så fick den underskriven och sen bad jag Cole gå och lämna den till Mr.Angwin haha.. och jag gick sen hem! Då jag inte hade skjuts eftersom alla var och tog sin andra midterm för dagen och jag hade ingen…
 
När jag kom hem sen kollade jag film och fikade och åt lunch och sen kollade jag mer serier innan vi åkte till jcat för att äta middag då detta var Anas sista middag hemma på ett tag!!
 
Åkte sen och lämnade Nicole hos Emelie och sen åkte vi hem igen och nu ska jag gå och lägga mig för är supertrött haha och imorgon är det daaaaanstävling!!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.