11 JANUARI

GRAAAATTIS PAPPSEN OCH JAKOB!!! ❤️
Hoppas ni får en toppen födelsedag!
 
 
Måndag igen och dans startades dagen med! Vi tjänade tydligen 798 dollar under gårdagen vilket är supermycket då det kändes som att där knappt var något folk! Men det är ju toppen!
Fick sen tillbaka våra mattequiz och jag fick 90%, vet inte riktigt hur men aja. Det var probably mina 5 bonus poäng för frågan som jag var den enda som klarade som räddade mig pretty much haha. Efter det var det historia och vi spelade upp våra filmer och det var superhemskt att lyssna på sin egen röst… märkte också att jag hade en mening som var helt fel haha men aja hoppas att ingen annan märkte det hehe.
Efter det hade vi human bio och vi hade tydligen supermycket läxa till idag som jag helt missat då jag bara fokuserade på mitt mashup-projekt, så imorgon på morgonen får jag skippa mestadel av dansen och komma in för att avsluta min lab som vi tydligen skulle lämnat in labrapport på idag, hehe ops. 
Avslutade sen med engelska och jag försökte jobba till en början med att hitta bilder och lägga in korrekta länkar, men sen satt jag och Jenna mest och pratade medan de andra jobbade…
Efter skolan hade vi sen skidträning och vi provade våra racerdräkter, haha såna slimmade små sötingar. Jag, Elena, Malen och Lorena fick dock några supergamla och fula för att dom andra inte räckte till alla och vi kommer ju antagligen inte att racea det första vi gör!
 
Åkte sen hem och åt och kollade ett avsnitt teen wolf och nu ska jag sova!
toaselfie från historiatoan :ppppp
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.