WINTER CARNIVAL

 12 februari and FRIIIIDAY = WINTEEEER CARNIVAL.
Började med dans imorse och vi körde igenom allt inför tävlingen imorgon som är JV’s sista!! :’(( lite skönt ändå haha.
Efteråt hade vi en lite skumdag då vi halv elva slutade med alla skolsaker och winter carnival började så period 6 blev bortplockad och vi hade bara period 2,4 och 8, men lektionerna var bara 45min långa. Under matten tyckte Mr.Davis det var för kort för att ens hinna göra något då 15min av 45 var study hall så vi hade bara 30min lektion så han gjorde annat han behövde istället och lät oss jobba med vad vi ville = ingenting. Efter det var det kör och Mr.Pillsbury var inte där idag så vi hade frukost med en maaaassa kakor och sen hade jag piano och Mr.Pillsbury var ju inte där heller så jag och Toni spelade spel på hennes mobil istället för jag hade 1% kvar på min… Såklart glömmer jag ladda inför denna dagen då det är winter carnival.
 
 
Efter det mötte jag sen upp Elena och vi följde efter några seniors till korridoren vi skulle vara i haha, vi hade ju noll koll på vad som hände medan alla andra seniors var väldigt taggade och allt vad dom nu var haha. Vi fick lite ansiktsfärg och sen väntade vi i vår korridor tills Grand Prix började, detta var då första tävlingen för dagen. Winter Carnival är en tävling mellan klasserna i high school så seniors, juniors, sophomores och freshmen tävlar alla med sin klass mot de andra och Grand Prix är ett race i korridorerna så inom varje klass kan man anmäla lag och varje lag bestod av fyra personer. Dessa fyra personer ska då springa så fort de kan runt skolans korridorer och de måste ha något slag av transportmedel att ta sig runt med t.ex. en kundvagn. Tre personer knuffar då kundvagnen medan 1 sitter i den och under loppets gång finns där tre olika bytes stationer så att alla kommer få sitta ner en sträcka och sen springa tre, ja det är lite konstigt men jag tror jag har några bilder som jag kan lägga upp så kanske man kan se iallafall haha. 
Så när ett lag från någon annan klass än senior klassen kom så var det en massa buande i vår korridor medan när seniors kom var det massa hejande och så antar jag att det var i alla olika klassers korridorer.
 
 
 

GRAND PRIX from Wilma Pramberg on Vimeo.

När detta var över gick vi sen ut och ner till the lower fields för en opnings ceremoni där en brasa tändes och alla räknades, för beroende på hur många som kom till öppnings ceremonin fick man poäng och efter det var där sen en määäängd olika aktiviteter som pågick överallt och alla gick ut på att man skulle samla poäng till sin klass. Utomhus var där pizza making, hockey på gräs, kasta höbal, lipsyncing, ultimate frisbee och möjligen några mer som jag inte såg. Inomhus var där armbrytartävling, talangshow, olika småspel, basketstraffskjutning och sen avslutades allt i gympasalen med finalisterna i lipsyncing tävlingen, följt av limbo och sen avslutningsvis en matätar-tävling innan vinnarna blev uppropade. & såklart vann senior-klassen som de gjort alla år i historien förutom 1984 tror jag det var haha. Iallafall så har vi med ”rigged” på vår senior-winter carnival tröja vilket rektorn inte var speciellt glad över haha och han sa till oss att bara för det kommer det inte vara riggat men vi slutade med över 10 000 poäng och juniors hade 7 000 & sophomore & freshmen båda något på 4 000 så maybe a little rigged ändå…
 
 

LIPSYNCING from Wilma Pramberg on Vimeo.

LIPSYNCING FINALS from Wilma Pramberg on Vimeo.

hola Nic
Dylan & Shannon sista rundan de klarade!!!
 
Jag väntade sen på Jodie och Gretchen men de kom aldrig så började gå hemåt, men mitt i backen stannar en bil som jag inte känner igen och Anna Burke frågar om jag vill ha skjuts hem, supersnällt! Har dock aldrig pratat med henne innan men är vän med några av hennes vänner så därför visste jag vem hon var. Väl hemma fikade vi och sen gick jag och Jodie en sväng med Xena innan jag pratade lite med Sabina och efter det satte jag igång lite podcasts som jag sen somnade till och sov efter det till klockan 8 och gick sen ner och åt lite snabbt innan jag gick upp och la mig igen, var dödstrött, kan nog bero på att jag fortfarande är lite halvt krasslig och att det har varit mycket idag haha och imorgon är det danstävlingsdag så behövde nog lite extra sömn!
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.