PENGUIN PLUNGE

Vaknade av att Will knackade på mitt rum för att fråga om jag ville med till penguin plunge och först kände jag att det kanske inte var en så bra ide eftersom att jag är sjuk, men sen kände jag att detta kommer vara en sak jag kommer att minnas så jag packade ihop mina saker och åt på 30 min och sen skjutsade Tracie mig till skolan och jag hoppade på bussen. Elena var där och tre eller fyra andra elever och alla fick varsen påse med grejer förutom jag för jag hade inte samlat pengar till att göra detta utan fick göra det för Ginny då hon inte kunde få ledigt från jobbet idag då hon tydligen hade behövt ta ledigt många andra lördagar exempelvis winterball. Så jag hoppade in för henne och tydligen hade dom missat några personer med påsar, men fick en mössa iallafall. Så ful så den nästan är söt. Vi hämtade upp lite mer folk på vägen och bland annat Malen och hennes värdsyster kom också. Så tre utbytesstudenter och sen kanske sju andra personer. Vi var inte alls många jämfört med andra skolor. T.ex CVU hade 140 personer som gjorde det. Men grejen är den att man måste samla in 150 dollar i en fundraiser för att få vara med och det gör nog att många inte vill göra det. 
När vi kom fram var det KAAAOS, folk överallt och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, jag letade iallafall upp en toa och sen gick jag, Malen, Elena och Amanda runt och kollade de olika stånden, där var massa gratis grejer så vi fick kaffe, varmchoklad, te, om man skrev sitt namn på en skylt fick man kakor, där fanns varm chili osv. Så vi gick runt och åt lite och sen gick vi tillbaka till de andra och allt började lite smått med några som höll lite tal och sen drog det hela igång. Vi var inte förrän ”wave 16”, så dom kallade in olika waves till ombytestälten och sen gick de in till start-tältet och samlades där tillsammans både killar och tjejer innan man sprang ut, eller det var iallafall så det skulle fungera. För vår grupp blev det dock kaos för dom kallade in oss till ombytestältet samtidigt som vi behövde vara i start-tältet så vi fick byta om till våra badkläder så snabbt vi kunde och sen springa över och sen fick vi bara flyttas bak lite i vår placering men det gjorde inget.
Vi väntade sen på vår tur och det gick rätt snabbt. De släppte sen ut vår lilla grupp på 11pers (Will var med oss som lärare) och vi sprang den lilla sträckan ner till vattnet hoppade i och doppade oss och sen sprang iallafall jag och Amanda så fort vi kunde tillbaka medan Elena och Malen letade upp Malens värdmamma för att ta bilder. Förstår ej hur de kunde det för det var sååååå kallt!!!
 
Vi bytte sen om så snabbt vi kunde, det var dock rätt svårt med så mycket folk och man var superblöt, men vi alla lyckades komma i våra varma myskläder iallafall och efter det mötte vi upp resten av vår grupp och tog några bilder innan vi gick upp till Churchstreet för att gå och luncha. Klockan var bara runt tolv tiden om ens det, så vi var klara väldigt snabbt, men det var skönt. Vi åt sen hela gänget på ett bagel-ställe och sen gick vi tillbaka för att leta upp vår buss. Väl på bussen sen åt vi en massa popcorn då vi fått en hel kartong med en massa popcorn påsar inför detta och det var bara jag, Elena och Malen kvar med Will så Malen och Elena lyssnade på musik och sjöng tydligen medan jag somnade då jag var helt slut.
 
Vi åkte sen alla hem till oss och fikade och sen spelade vi lite Just dance och jag kollade sen på mello innan vi alla åkte till tjejernas senior match i hockey. Efter den matchen hade killarna en vanlig match som vi stannade första perioden. Ingen av oss är egentligen väldigt intresserade av hockey så vi satt mest i den varma delen och vi försökte köpa kaffe latte från en maskin men tydligen så funkade inte riktigt maskinen så vi slösade nog 5dollar där haha. Sen serverades det faktiskt mat till alla efter deras match så vi åt och sen skjutsade vi hem Elena innan vi åkte hemåt själva och jag gick och la mig direkt haha.
familjebild för lille Gretchen hehe.
trodde killarna hade sin senior match med, men ikke, så vi stannade bara första perioden.
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.