5 FEBRUARI

Vaknade klockan fyra, duschade och packade inför dagen och sen laddade jag över alla mina mobilbilder på datorn och sparade ner lite ny musik och sen hämtade Abby och Rachel upp mig och vi åkte till dagens dansträning. Kändes superbra och alla satte allt så tävlingen ikväll känns rätt lugn. Efteråt hade jag matteprov och hade inte pluggat men kändes inte så svårt, var några delar jag inte fattade men aja, det gick fett snabbt för mig iaf så det car skönt haha. Under min study hall gick jag sen till Kenzie och pratade med henne och så hejdå då hon åker till Florida senare idag så hon lämnar skolan tidigt så hinner inte träffa henne mer innan!

 

Hade sen historia och det var en väldigt intressant lektion faktiskt! Vi jobbar nu om Nord Korea och hur det verkligen är i landet vilket är superintressant att se. 

 

Hade sen lunch och efter det human bio, gillar verkligen mina A-dagar tills sista lektionen som är engelska... Haha, human bio är så roligt! 

 

Idag var det sen cougar roar under advisory och denna gången satt jag uppe på scenen istället för på läktaren då jag är med i alpine laget och de har inget varisy eller JV lag utan alla är samma så därför fick utbytisarna i alpine vara med uppe på scenen också!

 

Vi gjorde dock inget vilket var lite tråkigt, men alla andra lag var lite mer förberedda och hade videos och annat kul.

 

 

Efteråt avslutade jag dagen med 40min engelska och sen hade jag dismissal för danstävlingen så vi hoppade på bussen och åkte till Middlebury. Framme runt 4, halv 5 och vi åt en massa, hade floortime och sen började inte tävlingen förrän 7.

JV Jazz
Varsity Jazz
 

Det var en lång tävling och jag gjorde inte så bra ifrån mig, glömde en del av dansen så förstörde typ allt, men vi vann ändå! Och varsity vann i både Jazz och Hiphop så vi vann i allt vi var med i vilket var kul!

 
 

Fick sen skjuts hem av Tonis värdfamilj som vanligt haha, tradition :-))) och kom hem nu halv tolv så nu ska jag sooova.
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.