1 FEBRUARI

OMG DAGEN ÄR KOMMEN, det är första skidracet idag :-))))
 

Vaknade inför dans imorse och packade allt och blev sen upphämtad och hade dansträning. Efteråt insåg jag att jag glömt skolkläder då jag bara fokuserade på att få med allt till skidracet, dräkt, underställ, vantar, utrustning osv. Så fick gå med mina danskläder i skolan tills vår dismissal klockan 12.30.

 

Det var A-dag idag så missade engelskan WOHOOO.

 

Det var jag, Elena, Lorena, Malen och alla freshman och några sophomores som tog bussen till backen då alla andra hade sina egna bilar och ville inte behöva släpa sina skidor på en buss :-))) 

 

Kom sen dit och bytte om och dräkterna är ju hemska. Hade sen ångest tills racet startade och fick våra racenummer. Jag var 182 tror jag... Och vi åkte sen och inspekterade banan med Karin och hon visade oss hur dubbla pinnar funkade och saxar och hårklämmor och vad allt heter funkade och sen började racet och tjejer åkte först och sen killar. Jag var först av utbytesstudenterna och när det började närma sig min tur fick vi lite panik då vi inte visste hur man skulle göra allt så vi pratar med Julie vår coach uppe på toppen och frågar henne & jag bara

"Because I think I'm kind of going right now" och hon kollar över på nummerlapparna Och bara "SKYNDA UPP!!!" hahah så jag får slita av mig jackan och åka över och sen hjälpte dom mig var jag skulle sätta stavar och allt och sen frågar vakten

"Racer ready" och tydligen hade jag svarat "I don't know" men kommer inte ihåg det haha och sen åkte jag lugnt och fint ner haha. Min första tid var 1.17 någonting (Karin hade .34 så ja man va ju grym) haha och Malen kom in på nästan exakt samma tid, några hundradelar långsammare och Lorena var någon sekund snabbare, men vi var alla väldigt nära. Det tog sen lång tid innan andra åket började och vi gick in och värmde oss och åt och sen var det dags för inspektion av andra banan innan andra åket och vi kollade en gång och gick sen in igen och väntade tills det närmade sig och åkte sen ut igen. Det var dock mörkt inför andra åket och jag hade mörka skidglasögon som man var tvungna att ha på (i min fart inte så mycket, men det var tydligen en regel elr nåt) så jag kunde knappt se de blåa pinnarna haha, men kom in på tid på 1.16 någonting så det var ju lite snabbare iaf haha.

 
här kommer jag i slowmotion och försöker att inte trilla på isen...
lilla Cochrans

 Efteråt stannade vi sen till prisutdelningen, eller jag och Lorena gjorde iallafall. Elena jade lämnat tidigt för hon skulle på teater och Malen åkte efter racet var klart. Det blev sen lite strul med skjuts hem för jag tänkte fråga Julie men kunde inte hitta henne och mina värdföräldrar kunde inte komma och hämta för det var hockey elr nåt så Karin hjälpte mig att fixa skjuts med två freshman killar. De skjutsade mig sen till skolan och därifrån gick jag med mina skidor och pjäxor oxh stavar utan väskor till dom och sen plus skolväska och gympapåse :-))) det var nog den längsta sträckan jag gått med så mycket saker att bära haha, hade ont överallt sen. Klockan var sen halv tio när jag kom hem så jag gjorde mat och sen gick jag och la mig.
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.