SÖNDAG 27 SEPTEMBER

Harvest market dag 2.
Började med en kort kyrkcermoni och sen gick jag runt med Nicole och väntade på hennes vänner. Vi köpte cinnamonbuns, asså MAJGAD såååå gott. Det var frukost nr 2 och det var inte någon liten bulle här inte, den var nog större än mitt ansikte haha.
Efter det gick vi rundor, hade egentligen sett det mesta dagen innan, jag fick en tatuering av brandkåren, vi gick lite styltor, kollade en uggla bara för att få ta ett paket kakor, åt massa smakprover och sen såg jag Malen!
Så då lämnade jag Nicole och hennes små friendoz och var med Malen istället, vi började med att åka hayride med Malens värdsyster och hennes kompisar och sen delade vi på oss och kollade runt.
Jag och Malen köpte kakor och sen gick vi och köpte glass.
Efter det började mitt skift i lemonadståndet och det var kaos. Jag skopade is och hällde citronsaft i 1000000miljoner muggar, no break. Där var folk hela tiden!!
Men tiden gick fort och Nate och Liam kom och hälsade på mig som de lovat haha men de köpte ingen lemonad :(((.
 
Mitt och Jodies skift började 12.30 och vi slutade 14.30 men kom inte därifrån förrän vår sista lemonad var såld vid 15.30 typ, kanske lite tidigare. Vi tog slut på citronerna så vi kunde ej göra mer, vilket var synd då vi fortfarande hade folk som ville ha...
Efter det åkte jag, Jodie, Nicole och Will hem och jag, Nicole och Jodie tog ut Xena på en liten sväng och de visade in mig i skogen bakom huset och vi gick en "vanlig" runda där man behövde klättra över fallna träd, kasa ner för branta backar, hoppa över vattendrag och gå balansgång över stockar haha.
Sista bilden är på mina muggar som jag köpte igår, haha dom är så söta!
Väl hemma har vi bara tagit det lugnt och jag gjorde en skål utav tidningspapper i ca 1,5h haha, medan de andra gjorde läxa och Jodie var på träning.
Till kvällsmat åt vi kinamat mmmmmm.
Efter maten color oopsade vi Jodies hår och sen kollade vi på månen och eclipse saken eller vad det nu hette, det var faktiskt kul att kolla på, men superkallt utomhus.
Imorgon är det skola igen och jag tror inte jag har några läxor...
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.