28 SEPTEMBER

Måndag igen & Adag :(((
Gick upp tidigt för att duscha och sen pluggade jag inför mitt historia quiz. Åkte till skolan med Gretchen så vi åkte in sent och sen har dagen rullat på i vanlig ordning.
På matten har vi påbörjat något nytt och jag fattar ingenting  haha, men vår lärare var borta idag så vi hade bara vår extralärare så det vi gjorde idag kommer vi förhoppningsvis gå igenom bättre imorgon!
Efter matte hade jag historia och quizet gick bra och sen kollade vi på film, Selma heter den och den är faktiskt riktigt bra.
 
Efter det var det lunch och jag åt världensgodaste gröt, NO KIDDING. Smakade som tårta haha, jag hann inte göra lunch imorse så tog med en blandpåse med gröt och nu har jag redan packat ner en ny till lunchen imorgon plus crackers och frukt, planeraREN.
 
Efter lunch fortsatte vi där vi slutade sista lektionen i human bio och plockade fram lite fårhjärtan igen, de luktar sååå äckligt!!
 
Advisory gick snabbt och sen var det engelska, där jag hade mitt andra quiz för dagen och det gick inte alls bra haha. Det var ordkunskap på gamla engelska ord som jag glömt bort att vi hade i läxa så jag skrev ner dem innan lunchen och försökte plugga under dagen... Aja, det spelar inte så stor roll.
 
Field hockeyn fick sen avsluta dagen och som ni ser på bilden har jag redan övergått till vintermode medan resten av laget kör sommar style. Det började även regna innan vi hann gå upp till planen så tog på mig en regnjacka också... Vi satt dock nästan hela träningen och pratade om matchen som jag inte spelade i helgen vilket var supertråkigt! 
 
Efter jag kommit hem har jag ätit, kollat tv och gjort ingenting, är supertrött så ska gå och ta en dusch och sen gå och lägga mig.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.