29 SEPTEMBER

glaaaaass/när man inte vet hur man svarar på sms :PpppPP
 
Matten idag var såååå svår, jag och Toni stannade kvar hela vår study hall och fick extra genomgång och jag fattar fortfarande inte haha.
Kom sent till kören för att vi stannade med matten, men fick ett hall pass från matten så det var lugnt.
Efter det gjorde jag klart min åttonde ring i fine metals och nu får vi börja designa våra egna ringar wopwop.
D-lunch och sen advisroy med GLAAAASS och eftersom vädret var så dåligt så fick vi reda på att alla sporter var inställda för dagen, vilket var skönt.
 
Avslutade med foto och den klassen är sååå tråkigt, det är helt sjukt. Men jag och Toni (Lorena var sjuk idag) använder lektionen till att prata med varandra istället så det är både den roligaste och tråkigaste lektionen jag har haha.
 
Mackenzies mamma skjutsade sedan hem mig för varisty laget hade träning trots vädret så Jodie var tvungen att stanna. Så hemma var bara jag och Nicole och då gjorde jag läxa, satt med läxa från dess att jag kom hem tills för ett litet tag sedan. Ville ringa till Sabbe idag så började med läxan så fort som möjligt men blev aldrig klar :((((
Will hjälpte mig i en timme med mina fyra matteuppgifter jag hade i läxa tills imorgon och jag tror jag börjar fatta lite nu...
+ Jodie färgade sitt hår blondt igen!!! och jag pratade med gafflisen.
 
Imorgon är det match igen och vi har dress-up som tema, men jag "glömde" det, har inga dress-up kläder med mig så jag tar vanliga kläder, det var ju ingen träning idag så glömma är inte en så dålig ursäkt... 
 
 

28 SEPTEMBER

Måndag igen & Adag :(((
Gick upp tidigt för att duscha och sen pluggade jag inför mitt historia quiz. Åkte till skolan med Gretchen så vi åkte in sent och sen har dagen rullat på i vanlig ordning.
På matten har vi påbörjat något nytt och jag fattar ingenting  haha, men vår lärare var borta idag så vi hade bara vår extralärare så det vi gjorde idag kommer vi förhoppningsvis gå igenom bättre imorgon!
Efter matte hade jag historia och quizet gick bra och sen kollade vi på film, Selma heter den och den är faktiskt riktigt bra.
 
Efter det var det lunch och jag åt världensgodaste gröt, NO KIDDING. Smakade som tårta haha, jag hann inte göra lunch imorse så tog med en blandpåse med gröt och nu har jag redan packat ner en ny till lunchen imorgon plus crackers och frukt, planeraREN.
 
Efter lunch fortsatte vi där vi slutade sista lektionen i human bio och plockade fram lite fårhjärtan igen, de luktar sååå äckligt!!
 
Advisory gick snabbt och sen var det engelska, där jag hade mitt andra quiz för dagen och det gick inte alls bra haha. Det var ordkunskap på gamla engelska ord som jag glömt bort att vi hade i läxa så jag skrev ner dem innan lunchen och försökte plugga under dagen... Aja, det spelar inte så stor roll.
 
Field hockeyn fick sen avsluta dagen och som ni ser på bilden har jag redan övergått till vintermode medan resten av laget kör sommar style. Det började även regna innan vi hann gå upp till planen så tog på mig en regnjacka också... Vi satt dock nästan hela träningen och pratade om matchen som jag inte spelade i helgen vilket var supertråkigt! 
 
Efter jag kommit hem har jag ätit, kollat tv och gjort ingenting, är supertrött så ska gå och ta en dusch och sen gå och lägga mig.

SÖNDAG 27 SEPTEMBER

Harvest market dag 2.
Började med en kort kyrkcermoni och sen gick jag runt med Nicole och väntade på hennes vänner. Vi köpte cinnamonbuns, asså MAJGAD såååå gott. Det var frukost nr 2 och det var inte någon liten bulle här inte, den var nog större än mitt ansikte haha.
Efter det gick vi rundor, hade egentligen sett det mesta dagen innan, jag fick en tatuering av brandkåren, vi gick lite styltor, kollade en uggla bara för att få ta ett paket kakor, åt massa smakprover och sen såg jag Malen!
Så då lämnade jag Nicole och hennes små friendoz och var med Malen istället, vi började med att åka hayride med Malens värdsyster och hennes kompisar och sen delade vi på oss och kollade runt.
Jag och Malen köpte kakor och sen gick vi och köpte glass.
Efter det började mitt skift i lemonadståndet och det var kaos. Jag skopade is och hällde citronsaft i 1000000miljoner muggar, no break. Där var folk hela tiden!!
Men tiden gick fort och Nate och Liam kom och hälsade på mig som de lovat haha men de köpte ingen lemonad :(((.
 
Mitt och Jodies skift började 12.30 och vi slutade 14.30 men kom inte därifrån förrän vår sista lemonad var såld vid 15.30 typ, kanske lite tidigare. Vi tog slut på citronerna så vi kunde ej göra mer, vilket var synd då vi fortfarande hade folk som ville ha...
Efter det åkte jag, Jodie, Nicole och Will hem och jag, Nicole och Jodie tog ut Xena på en liten sväng och de visade in mig i skogen bakom huset och vi gick en "vanlig" runda där man behövde klättra över fallna träd, kasa ner för branta backar, hoppa över vattendrag och gå balansgång över stockar haha.
Sista bilden är på mina muggar som jag köpte igår, haha dom är så söta!
Väl hemma har vi bara tagit det lugnt och jag gjorde en skål utav tidningspapper i ca 1,5h haha, medan de andra gjorde läxa och Jodie var på träning.
Till kvällsmat åt vi kinamat mmmmmm.
Efter maten color oopsade vi Jodies hår och sen kollade vi på månen och eclipse saken eller vad det nu hette, det var faktiskt kul att kolla på, men superkallt utomhus.
Imorgon är det skola igen och jag tror inte jag har några läxor...
 
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.