TORSDAG 8 OKTOBER

Matten idag fattade jag faktistk, men fick tillbaka mitt quiz och hade hälften rätt :-))) 6/12 #stabilt.
Men det nya vi började med nu är faktiskt enklare att förstå, det är f(x) - funktioner som multipliceras in i varandra och saker som är mer logiska än absolute value...
 
Efter matten hade jag prov i historia, mitt andra stora prov i den kursen och hade ett fel på delen som inte valbar och de fyra sista skriftliga uppgifterna har han inte rättat än.
Sen efter lunch hade jag mitt andra prov för dagen och det i human bio, det var sååå svårt och jag hann aldrig plugga riktigt inför det då jag valde att plugga historia tills jag somnade igår och sen var jag tvungen att göra klart min review för historian som var i läxa tills idag imorse när jag vaknade.
& provet var supersvårt, vi fick riktiga hjärtan med nummer"pins" i som vi på tid var tvugna att namnge, sen lyssnade vi på hjärtslag och skulle kunna höra vad som var fel och vilken sjukdom det tillhörde?? och sen hade vi massa ordkunskap och massa långa frågor som jag fick hitta på svar till...
 
På engelskan idag såg vi på en intressant film om en man som var anti olaglig immigration flyttade in hos en familj som immigrerat olagligt och sen disskuterade vi i helklass vad vi tyckte om filmen.
Detta var min första hela engelska lektion på länge då jag alltid annars har early dismissals just på denna lektionen.
 
Efter skolan samlades JV laget i matsalen åt, bytte om, jag och Toni fick vars en burrito av skolan gratis för "hon skulle ändå behöva kasta dem för att det var helg" och sen åkte vi buss till South Burlington för att spela vår första match på konstgräs.
Vi badabambambabaaaaa.... förlorade, som vanligt... Men vi gjorde faktiskt första målet!! och sen gick det utför. Det andra lagets sista mål (1-3) studsade på min klubba in... haha men fick 5 dollar av Colby för att vi slog vad om 5 dollar om jag gjorde mål i vårt eget mål haha.
alla svettas utom wilma för hon är back och vet inte hur man spelar :-)
Efter vår match spelade varisty "under the lights" och det var faktiskt rätt många från skolan som kom dit för att titta, det var en sååå bra match och vårt lag hade verkligen hela matchen men bara otur med målen. 1-2 blev det till SB och vi fick åka hem med dubbla förluster idag.
Men jag var nöjd för efter vår match fick jag världens största brownie av Will och sen 5 dollar av Colby hahah.
 
Vi kom sen hem runt nio och jag, Will och Nicole åkte då och köpte glass och sen gjorde vi trocaderos (??) till middag och åt en massa glass...
Imorgon är vi lediga och vi har en fyradagars helg för det är Columbus day på måndag WIE.
 


Oslofru    •  

Go helg på dig :D

Svar: Tack detsamma!
wilmapramberg.blogg.se


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.