TORSDAG 15 OKTOBER

 
Min morgon med Xena, lämnade för skolan 7.30. Hittade min jacka och halsduk inne hos Mr.Angwin. Check-in mattequiz. Kör, fine metals, lunch.
Hade sen fine metals igen under paws då jag kom tillbaka för att göra klart min ring som tydligen behövde ligga och putsas i någon kastrull i 20min innan jag kunde fortsätta, men det visste jag inte innan och PAWS varar bara i 20min :((( elr 30min kanske, vet inte riktigt.
Sen var det foto = ätar lektion. Åt glass och kex.
Idag fick jag även två peanutbutter bars från söta människor som köper sallad och inte vill ha de extra tillbehören man kan få, mmmmmm ÄLSKAR DOM BARSEN.
 
Efter skolan gick jag sen till Wills rum och väntade in honom och sen åkte vi till Nicoles match, missade träningen men ville hellre kolla på Nicole. Vi åkte även inom postkontoret och inom deras chokladaffär, som jag fick gå in i för första gången och testa choklad från för andra gången och chokladen är inte i närheten av marabou, men den är riktigt god för att vara amerikansk choklad!!
 
Efter Nicoles match som blev lika, fick Nicole massa kakor och godis som hon gav till mig och sen åkte vi hemåt. Körde inom Gretchens jobb på väg hem för hon hade tydligen smsat Will typ 20ggr om en massa saker som hon behövde (hon blev inringd på jobbet idag) så han ville prata med henne.
Jag och Nicole fick varsen creemee, MMMmm LOVE IT.
 
Sen åkte vi hem, gjorde mat, Nicole åkte iväg på hockeyträning och jag och Jodie var hemma och gjorde läxor och åt... haha.
 
Imorgon är det LEO-club möte så vi åker till skolan redan 7.15, good thing att man inte har Xena mer denna veckan.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.