SISTA MATCHEN

FREDAG och Adag och matchdag och team-sweater-dag.
Mattequizet vi gjorde igår gick tydligen superbra och jag fick 11,5/10, händer only in the US.
Fick sedan reda på att vi har ett riktigt betydande quiz på måndag, men efter det quizet så känns det ändå helt ok.
Hade sedan historia och hade gjort läxa som var till nästa vecka så det var ju skönt att vara i förväg. Dock hade Mr.Lee klassen idag istället för Mr.Angwin vilket är väldigt tråkigt för jag gillar inte Mr.Lee speciellt mycket, han är lite wierd, det går inte att förklara, han verkar bara vara en skum människa haha och han är inte ens en hälften så bra lärare som Mr.Angwin.
Efter det var det lunch och sen Human Bio, som jag faktiskt såg fram emot, men Mr.Keffer var inte där idag så vi gjorde först uppgifter och sen kollade vi på ett house-avsnitt haha. SKILLNAD: är läraren inte där, BLIR DU ALDRIG NÅGONSIN LEDIG FRÅN KLASSEN, du måste ändå vara i klassrummet och jobba, antingen som study hall eller så har läraren fixat information till sin sub som då håller i lektionen så gott hen kan.
 
Snabb advisory och sen avslutades dagen med femton minuter engelska innan jag hade early dismissal at 2.00, vilket är supertidigt!! Men najs för gillar ej engelskan. Haha alla mina early dismissals har varit från den lektionen, tur :-).
Tog sedan bussen med JV-laget, vilket var struligt för först fattades vi en spelare och sen var vi tydligen på fel buss så alla vi packa ut allt och packa om och ha sig, men vi kom fram i tid ändå.
Sista matchen för detta året och vi VANN PEOPLE, yes for real, första vinsten sista matchen, 5-1, inte dåligt alls alltså.
Efter vår match stannade sen jag och Toni för att kolla Varsity "under the lights".
Månen var sååååååå söt!!!
& matchen var sååå bra!
och Lorena och Elena kom med Liza och kollade också så vi hade en liten utbytesklack plus Liza på läktaren haha.
Varsity vann med 1-0, så dubbelvinst idag, har aldrig hänt förut!!!
Sen körde vi hem Toni, Elena och Lorena och kom sen hem och åt och sen skulle jag egentligen sova hos Mackenzie men det blev senare än vad vi trodde och hon skulle iväg tidigt imorgon så vi skippade det haha.
Nu ska jag se några avsnitt Brooklyn nine-nine och sen ska jag sova.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.