SEMIFINAL

Matte, historia, lucnh, human bio - kollade organ på en nyslaktad gris EUW, hade hjärtat i sin påse fastsittande i delarna som är runt hjärtat fortfarande, lever, njure, tunga och hela halsen typ och sen ÖGONEN.... 
Advisory, sist engelska där vi avslutade med att kolla klart Of Mice and Men filmen, som förövrigt är en supertråkig bok, rekommenderar absolut ej.
Efter skolan åkte jag och Will hem och lämnade skolsaker, packade massa varma kläder och hämtade min kamera. Sen åkte jag, Nicole och Will mot Middlebury för att möte upp Tracie (!!), gå ut och äta middag och avslutningsvis kolla FIELD HOCKEY MATCHEN!!
 
Tracie kom hem från Kentucky idag så det var superroligt att se henne igen! Vi åt en supergod middag och salladsbaren var heaven, as u can see on da pic.
Vi förlorade dock matchen, men det var SEMIFINAL!!! Tror inte MMU har kommit så långt sen början av 2000 och vi var tippade att vinna hela alltet och det gjorde de senast 1978 eller något sånt.
Det var en superjämn match iallafall och kul att kolla nu när man börjar förstå lite regler, lagom till säsongen är över...
Kom hem vid tio så nu har jag bara bytt om och ska gå och lägga mig. Har Xena imorgon igen och jag behöver göra lite matte innan skolan..
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.