RACLETTE

Lördag och jag hade noll planer inför idag, jag var sååå trött igår så jag valde att inte följa med på Nicoles turnering.
Vaknade dock av att Nicole råkar välta ner och ta sönder en taklampsskärm haha, så jag och Gretchen fick städa upp det som Will inte hann innan de skulle åka.
Sen kollade jag klart säsong 1 av Brooklyn nine-nine och läste typ tre kapitel i min bok haha, håller fortfarande på med samma bok som jag började när jag kom hit haha, men nu har jag bara 85 sidor kvar såååå, kanske kan läsa ut den imorgon??
 
Vid tre tiden åkte Gretchen för att jobba och vid fyra gick jag ut och kastade lite boll till Xena. Sen kom Nicole och Will hem och jag packade in lite paketer och fixade med kort och brev och sen tog både jag och Nicole en snabbdusch innan vi åkte mot Perrys hus för Raclettemiddag.
 
På översta bilden ser man vad det är och på den grillen så la man överst typ korvar, räkor, potatis osv. och sen under i skoporna la man in olika sorters ost så att det smälte. Sen la man allt på bröd om man ville eller åt för sig och hade inlagd gruka, syltlökar och lite små andra tillbehör till. Det var faktiskt supergott!
 
Till efterrätt sen hade vi GLAAAASS, ben&jerry's. Dock hade dem en fet burk med glass från gårdagen när Jodie sov där som jag hellre hade velat ha för där fanns vanilj... :-))) 
Vi kollade på She's the man och spelade spel och sen åt vi apple crisp innan vi åkte hem och alla gick sen för att lägga sig direkt, it's been a long day.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.