ONSDAG 21 OKTOBER

Började dagen med twizzlers på matten och sen gick det utför :pPpPp 
Efter det var det kör, sen fine metals och jag började nu på mitt armband men hann inte göra speciell mycket..
Efter det var det lunch och Toni kom med kinderchoklad och Kenzie tog en bar till mig <333. Och jag åt rester av pastan vi hade igår vilket var gott idag också faktiskt, bc man är ju en mästerkock :-)
 
Idag hade jag skrivit upp mig hos fine metals och jag fick mer gjort under mina 20 PAWS minuter än på min 1,5h långa lektion… Det är så många i samma klass under lektionen och alla behöver hjälp hela tiden haha.
 
Avslutade sedan med foto och åt upp resten av Tonis kinderchoklad och fotade i mörker typ.
Sen gick jag till Wills rum, fick smaka butterfinger chokladet för första gången, inte gott, och sen åkte vi till posten.
På väg dit körde vi förbi fotbollsplanen och såg då tjejerna spela så efter vi varit och postat brevet åkte vi tillbaka till skolan för att kolla matchen. Elena, Lorena och Faryel var där och tittade så jag satte mig med dem!
Det är  slutspel nu för ”säsongerna” är över så det är vinna eller försvinna matcher och VI VANN!! Detta var dock första slutspelsmatchen, men vi vann med 1-0 så det var ju skönt!
 

Vi åkte sen hem och åt mellis och jag började med lite läxor, sen kom Jodie hem från träningen med Lauren och de hade glass med sig som vi delade på.
Jag hjälpte sen Nicole att baka brownies som hon tog med till sin field hockey avslutningsmiddag.
 
Gretchen lagade sen sin kycklingsoppa ikväll som var supergod och sen kom Nicole hem med en massa kakor som blivit över från deras lagmiddag så vi åt sen en massa kakor och gjorde läxa.
Skriver just nu på en uppsats om en debatt som några elever hade i klassrummet i förrgår på engelskan, vilket är intressant men rätt svårt… Har kommit lite mer än halvvägs, men får skriva klart den imorgon.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.