GÅRDAGEN 13 OKTOBER

Igår var det tisdag och vår första skoldag för veckan...
Det var min morgon med Xena så jag gick upp vid 5 för att hinna ta ut henne och packa lunch och allt för Will behövde åka till skolan tidigt och Gretchen hade en period off sin första lektion.
Något som jag reagerat på många gånger som jag speciellt reagerade på när jag tog ut Xena och det fortfarande var mörkt är att de har absolut inga gatulampor, inte någonstans!!! 
Det finns tydligen bara inne i "större" städer och inte i byar, vilket är sååå konstigt.
De har inga lampor längst asfalterade vägar heller...
 
Åkte till skolan och satt i Wills rum och läste igenom mina mattesaker och sen började dagen som turligt nog var en Bdag.
Under mattelektionen berättade Toni att vi skulle ha en team dinner efter träningen och det visste inte jag haha, älskar vårt lag... :-)
 
Under advisoryn gick jag, Elena, Malen, Lorena och Colby till skidlagets coach för att skriva upp oss på listan för att åka skidor denna vintern och först när vi kom in kollade hon på oss med rynkade ögonbryn och ba "kan ni verkligen åka skidor?? skidlaget är endast för dem som verkligen är bra på skidor"
Så det gick ju inte så bra hahah, men vi skrev upp oss även fast hon verkligen inte ville det eftersom man kan hoppa av om man inte är tillräckligt bra.
 
Field hockeyn varade bara till halv fem idag för team dinnern och vi alla blev hämtade i omgångar av föräldrar eftersom att ingen i vårt lag kan köra för de är alla typ 14.... haha.
Fick dock suuuupermycket god mat hemma hos Caity, det serverades pasta alfredo, pasta bolognese, pasta och någon annan rödsås, salladsbuffe, mac&cheese och bröd.
Sen till efterrätt hade hon bakat apple crisp, brownies, cookies och till det hade vi GLAAAASS, hemgjord karamellsås och grädde, mmMmmm.
Fick sen skjuts hem av Emilys mamma som var så trevlig och tydligen kände de någon som var svensk som bodde i närheten av dem haha.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.