FREDAG 23 OKTOBER

Matte, lagsport, jag var grym, men ingen i mitt lag litade på mig haha. Efter det hade jag kör frukost och åt jordnötsmär och chokladkakor som var det godaste i livet.
Efter det var det fine metals och jag fortsatte med mitt armband. Fine metals är verkligen den roligaste klassen jag har haha, man går bara runt och pratar med folk, gör smycken och får ett A.
Efter det hade vi lunch och jag köpte mat idag vilket innebär att man får en munchinbar på köpet och dom är mitt liv. Det bästa är att Mackenzie köper mat nästan varje dag och hon tar alltid en bar till mig, så idag fick jag dubbelt upp. Plus Toni kom med ännu fler kinderchoklad och sen hade Kenzie med sig gold fish, vilket är bästa snackset.
 
Efter det var det advisory och idag hade Legacy med sig sina kattungar, dem var sååååå söta, fyra små gråa supermjuka kissar. De var ca 4 veckor gamla så de var fortfarande pyttesmå.
Avslutningsvis var det dags för foto igen och idag var det bara jag och Toni. Vi pratade, gick runt i skolan och lämnade in våra korsord som vi skrivit av från schoology :-)
När skolan slutade gick jag och hämtade mitt mellanmål från mitt skåp och sen gick jag och Toni upp till field hockey planen för att kolla varsity spela sin första slutspelsmatch. Det var sååå kallt så jag och Toni gick och köpte varm oboy och brownies.
Men varsity VAAANN och de var sååå grymma.
 
Jag och Gretchen åkte hem efter matchen efter vi grattat några svettiga gurls. Väl hemma gjorde vi hemmagjord pizza med två av Gretchens vänner och sen kom Jodie hem och hjälpte till.
Vi åt popcorn och doritos och pizza och massa snacks.
Sen kom Toni över och vi åt glass och jag bjöd henne på mina amazing breadsticks som jag gjorde av de överblivna pizzadegarna, för vi tinade a little tooooo many :-).
Sen har vi bara legat och pratat och nu är klockan halv två och vi ska åka hemifrån klockan åtta imorgon…
Wellwell, det blir nog bra med det.
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.