EN BÄTTRE LÖRDAG

Toni och jag sov ca 5 timmar inatt och jag gick upp imorse, klädde på mig och sen körde vi hem Toni vid åtta och kom tillbaka för att hämta upp Jodie och Nicole. Jag hann då göra lite te innan vi alla satte oss i bilen för att åka till Stowe för lite ishockey.
Nicole har turnering hela helgen så vi lämnade henne vid rinken då hennes lag skulle ha lagfrukost innan matcherna och sen åkte jag, Jodie och Will och åt frukost i Stowe.
Suuupergott! Jag och Jodie delade på en maple latte, det var såååå gott! & sen åt jag hemmagjord musli och yoghurt och sen delade vi på lite kakor mmmmm.
Efter frukost åkte vi till arenan och kollade Nicoles första match, det var faktiskt kul att titta!! Ville sååå gärna åka skridskor när jag såg dem haha vet inte varför. Facetimeade också med mamma lite snabbt och sa hej till le big släkt... :-) för första gången sen jag kom hit. De firade Elliot today utan mig :(((
 
Vi stannade en liten stund efter hennes match och kollade lite på några äldre tjejer spela innan jag, Jodie och Will åkte vidare för lite shopping.
Idag var min första gång på UM,university mall i South Burlington och det var preeeetty big. Större än vad jag förväntat mig av Vermont... haha.
Jag behövde en vit blus och svarta ballerina till konserten vi ska ha med kören på onsdag, men hittade dock NOLL vita blusar. Fick med mig ett par svarta ballerina dock och nya örhängen (?). & Jodie behövde en klänning inför en födelsedagsfest hon ska på men hon köpte bara örhängen och ett halsband haha.
Vi var sååå trötta och gick och köpte godis istället och smoothies.
Drack världesngodaste mango/ananas smoothie!!!
 
Vi var tvungna att åka tillbaka hemåt vid kvart över tre så att Will kunde lämna mig och Jodie hemma och sen åka tillbaka till Nicoles andra och sista match för idag. Jag och Jodie behövde dock hem och fixa iordning inför the team dinner som Nicoles lag sen skulle ha hemma hos oss, så vi bar upp stolar från källaren, förlängde bordet, dammsugade och plockade undan lite. 
Sen kollade vi avsnitt två av 90210 och efter det blev jag upphämtad av Aylas pappa och Elena och vi åkte hem till Ayla och Elena för att göra home-made pasta, blev planerat i absolut sista minuten, som alltid med Ayla och Elena haha, men det var sååå roligt och pastan blev supergod!!
Efter italienskpasta gjorde vi svenska chokladbollar och sen kollade vi lite av första High School Musical filmen och sen lite av Love Actually innan jag och Clara lämnade.
 
Väl hemma hjälpte jag till att plocka undan lite från le partej och efter det kollade jag och Jodie klart 90210 avsnittet som jag inte hann avsluta innan jag blev upphämtad och sen började vi en ny serie, Revenge, som verkade bra fram tills jag somnade.. haha
 
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.