28 OKTOBER

early morning pic
GRAAATTIS TILL ELLEPLOTTEN där hemma!
Idag var det A-dag igen och jag hade matte unit quiz, mitt andra stora quiz och ett quiz följt av ett annat, mitt andra var i historia och hade ett fel wopwop och matten fick jag ändå ett B på wow. 
Lunch med Bella idag och vi försökte planera något inför halloween, men vet inte hur det kommer gå, drama i skolan idag igen då en tjej berättat för sin mamma om en fest som skulle hållas så nu kan dom inte ha festen längre, synd :// jag kunde ändå inte gå bc alcohol….
Lite tråkigt att man inte ens får va i samma rum som alkohol typ, för det är ju på helgerna och på fester som man kan lära känna folk bättre, men aja.
 
Avslutade skoldagen med engelska och lämnade i en kvart typ för att prata med la fam och sjunga för Elliot! hehe
 
Efter skolan hade vi FH-möte i cafeterian och där röstade vi på bästa spelare och sånt inför vår FHmiddag elr vad det nu är, och sen fick vi GLAAASS, mmmm.
 
Kom hem fikade och sen satt jag vid datorn ett tag, pratade med Colby och han ville bjuda med mig på en fest i helgen, bara det att jag och en annan utbytesstudent ville gå på den festen och när jag frågade om hon också kunde komma så ville han inte det, that struggle. Kan ju inte gå utan henne nu när vi pratat om det, men vill inte missa da party, men ska prata med honom imorgon!
 
Ikväll har jag också hunnit med att ha konsert med kören, sjöng våra tre låtar och avslutade hela konserten, och det var ganska kul faktiskt, dock så kliade jag mig i ansiktet en gång vilket vi inte fick göra… haha.
 
Kom hem, åt, packade lunch för imorgon, inte gjort mycket mer, ska lägga mig nu så jag orkar upp imorgon, för imorgon hämtar Allie mig 6.15 och sen drar vi till ”inför” danslag denna vintern så jag kan prata med coachen och lite sånt.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.