27 OKTOBER

Hade Xena på morgonen så var tvungen att vakna tidigt och Tracie frågade sen om jag ville åka och shoppa efter skolan för hon visste att jag har konsert imorgon och att jag fortfarande behövde en vit blus.
Dagen annars gick snabbt, under kör-timmen sjöng vi alla tillsammans för första gången och ställde upp som vi ska göra imorgon på konserten.
Efter det var det drama, en utbytesstudent gjorde slut med sin pojkvän så jag fick trösta, sad story (ja, pojkvän här, de var tillsammans i två veckor typ :-) )
Efter det fortsatte jag på mitt armband i fine-metals och jag och Kenzie testade att göra ringar utav the gallery tråd eller whatever det är haha, den hade gulligt mönster iallafall, men Mr.Harris trodde inte det skulle hålla riktigt så bra eftersom att den är till för att böjas och hålla en sten, men aja, blev klar med min så nu ligger den och putsas.
 
Vi hade sen lunch och advisory och avslutade med ännu en supertråkig foto-lektion. Tur att den kursen bara vara i 1 termin.
 
Efter skolan blev jag och Jodie hämtade och vi åkte hem istället för shopping för Tracie hade hittat vita tröjor som jag kunde använda. Jodie behövde dock en klänning men vi ska och shoppa på torsdag istället för då har vi mer tid, så jag får använda tröjan för konserten imorgon.
Tid var problem då vår bells-övning började 18.30 idag.
Så vi åkte hem och Jodie åkte och klippte sig istället och sen åt vi pastaaaa med kyckling innan vi åkte till vår bells-övning. Och vi har tydligen en konsert med bells-gruppen på söndag och då måste vi också ha en vit blus och svart underdel så behöver fortfarande köpa det.
När jag kom hem pratade jag med Erik och sen gjorde jag inte så mycket mer. Jodie kom in till mig för att Gretchen hade typ ett mental breakdown och skrattade och grät i typ 10min för hon har så mycket läxor haha, men she’s fine now.
 
Nu ska dock jag gå och lägga mig utan att göra en enda läxa… Kommer probably ångra det imorgon eftersom jag har två prov haha.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.