25 OKTOBER

Idag och en vecka framöver är tidskillnaden mellan Sweeeden och Vermont only 5h, wopwop. Vi ställer tydligen inte om klockan förrän nästa helg och en anledning till det är att barn ska kunna gå trick or treat i dagsljus... only in america...
 
Dagen började med frukost på sängen och några avsnitt Brooklyn Nine Nine innan jag gjorde lite läxa och sen sprang jag en liten runda innan vi åkte iväg för att skära pumpor med kyrkgruppen.
Vi åkte till ett ålderdomshem typ och gjorde våra pumpor där med de som bodde där. De som satt vid mitt och Jodies bord var dock endast intresserade av godiset som en av vår ledare hade tagit med och när dem ätit upp det så satt de bara och kollade på oss, vissa var lite läskiga... haha.
 
Min pumpa blev en helt vanlig tråkig med trekantsögon och trekantsnäsa och taggig mun medan Jodie gjorde en katt haha. Vi åt en massa godis och när alla pumpor var klara åkte vi tillbaka till kyrkan för att lämna knivar och skedar och sånt innan vi fick skjuts av vår ena ledare, Sally, hem.
Väl hemma sen så gjorde jag inte mycket förrän det var dags för middag.
Efter det gjorde jag klart min läxa och sen försökte jag kolla ikapp de sista Brooklyn Nine Nine avsnitten innan det nya skulle sändas 20.30, men hade tre minuter kvar på det sista avsnittet när det nya började sååååå det gick inte så bra...
 
Nu ska jag sova, imorgon är det semifinal med field hockey-laget och jag har Xena på morgonen, så det kommer bli en lång daaag.
 


norrbotten emmish    •  

va kul att mitra med pumpa =)

Anonym    •  

Vad fin din pumpa blev!🎃

Svar: ❤️
wilmapramberg.blogg.se


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.