22 OKTOBER

Idag gick jag ut med Xena en pytterunda i ösregn innan jag gick in och åt frukost och sen skrev jag lite mer på min uppsats. 
Sista Adagen för denna veckan är nu avklarad och jag hade väldigt confusing matte, lång historia, house-tittande human bio, faktiskt pluggande under PAWS (skrev klart uppsatsen som skulle lämnas in lektionen efter) & avslutningsvis engelska med uppsatsinlämning och sedan filmtittande.
Efter skolan så åkte Gretchen till jobb och Will behövde stanna ett tag och fixa med skolgrejer så jag tog mig själv hemåt och fick lite frisk luft på köpet :-PppPp
Faktiskt superskönt väder idag konstigt nog…
När jag kom hem kastade jag en boll ca två gånger till Xena så hon fick springa lite och sen gick jag in och tog en dusch, åt mellis och läste lite medan jag väntade på min väska som jag lämnade med Will i skolan.
 
Han kom hem vid halv sex och hämtade Nicole för att åka på hockeyträning och sen kom Jodie hem och vi gjorde pannkakor, swedish style, till middag. Men de hade ingen äpplemos :((( dock fick jag jordnötssmör, sirap, sylt, socker och frukt så det var lugnt.
 
Efter det har jag gjort mitt korsord för fotolektionen imorgon och sen kollat Brooklyn nine nine hela kvällen, bästa serien haha.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.