20 OKTOBER

Mattequiz idag som gick realtiv dåligt, klarade mig på EF gränsen iaf...
Lång historia, kort lunch, humaaan bio. Fick tillbaka våra quizes idag och jag fick nog ett B hoppas jag, vilketvar superbra med tanke på att jag chansade på en storfråge uppgift och de två sista sidorna av flervalsfrågorna... haha. Mr. Keffer var dock väldigt snäll med rättningen denna gången så, that's why. På en av frågorna svarade jag fel sida av hjärtat men fick ändå poäng så vet inte riktigt hur det funkar.
 
På advisoryn idag var vi i idrottshallen och kollade på nicuarguan dancers och sen avlsutades skoldagen med debatt på engelskan som jag var tvungen att anteckna till.
Efter det hade jag sååå ont i huvudet.
Men Gretchen jobbade idag och Jodie hade träning så jag var tvungen att vänta på Will som skulle köra mig hem.
Han hade först mattelärar möte som jag var med på haha, fick choklad och alla lärarna är så cp haha, love them.
Efter mötet åkte vi och handlade tejp och sen åkte vi hem.
 
Jag åt mellis och sen stack jag ut en sväng för att få lite frisk luft då mitt huvud fortfarande gjorde ont.
Trodde jag var fett lost och en bil körde förbi med nedrullade rutor och skrek "RUNRUNRUN" till mig haha. Blev dock fett rädd när det hände för jag letade efter rätt väg att svänga av på så var så fokuserad på vägen att jag inte tänkte på att det kom bilar runt omkring haha.
Trodde vägen skulle svänga en gång mer än vad den gjorde så jag letade fortfarande efter stället jag skulle vika av den stora vägen från in på vägen mot vår skola, men sen helt plötligt var jag vid skolan så behövde ej svänga haha.
 
När jag kom hem lagade jag mat, min tur ikväll och jag fick imporvisera för vi inte hade hemma vad jag planerat för Gretchen glömde skriva sina saker på handlelistan och tog mina ingredienser...
Aja, det blev min barnvaktsrätt: pasta med champinjoner, broccoli, bacon (fick ta någon tjockare skinka och steka som smakade bacon) blandat med creme fraiche och kryddor. Det blev faktiskt gott, fast inte tooo uppskattat då ingen i min värdfamilj förutom värdföräldrarna gillar grönsaker haha och allt var mixed up i en enda röra...
 
Efter maten åkte jag och Jodie direkt till bells övningen haha, tycker faktiskt det är roligt, men jag är dock sämst för kan knappt läsa musik...
Efter det handlade vi en snabbis påväg hem och jag och Jodie köpte lite saker till food driven som skolan har som samlar in mat till fattiga familjer in the community. Plus så lassade vi vagnen literally full med godis och köpte även glass. Glass med butterfingers som vi åt när vi kom hem, vilket var sådär, undrar hur butterfingers smakar egentligen, något jordnötigt probably men de verkar fett konstiga..Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.