14 OKTOBER

 breakfast in bed mmmm
2H DELAYED START IDAG!!!
Men såklart vaknade jag runt kvart över sex och kunde inte somna om så kollade några avsnitt av min serie och läste två kapitel i min bok innan jag gjorde frukost och kollade några fler avsnitt av min serie.
Klockan 10.02 lämnade vi huset, jag i min blackout with tie utstyrsel och Jodie med sina crazy-kläder haha, Varisty hade crazytema och nästan alla gick all in för det haha, så kul!
 
På grund av PSATS idag så var vi endast fem personer i vår matteklass, alla juniors skrev PSATS vilket är en förberedelse inför SATS som är ungefär som högskoleprovet kan jag tänka mig.
På vår historia var det bara vi tre utbytesstudenter så vi fick den lektionen off så vi satte oss i matsalen med de andra utbytesstudenterna och pratade och åt lunch innan vi gick till PAWS.
Jag följde med Mackenzie till hennes advisory klassrum för jag var inte uppskriven någonstans och vi pratade lite.
 
Efter det hade vi human bio och vi kollade på grislungor, en frisk lunga och en lunga från en rökare (fråga mig inte hur grisen rökt haha) och så testade vi att kolla vår heart rate med speciella klockor som vi kommer använda under lektionstid i framtiden någon gång och för att testa sprang vi runt i korridorerna vilket resulterade i många förvånade ansikten då springa i korridoren under lektionstid är pretty much ILLEGAL :pPpPP
 
Avslutade dagen med engelska och sen var det dags för match, jag bytte om snabbt och gick sen tillsammans med Mackenzie upp till planen för att kolla på varisty för Jodie skulle starta i mål! Hon var sååå duktig och släppte inte in en enda boll!
Vår match resulterade som vanligt i förlust, men om vi ska se det från den ljusa sidan så har vi bara 1 match kvar!! och bara 2 dagar kvar med FH!!!! 
Jag frös såååå mycket idag, skakade hela bilfärden hem också för att jag var såååå kall! & jag hade mest kläder på mig av alla spelare typ haha, men sen så springer jag ju inte som de andra så maybe that's why.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.