31 OKTOBER

HALLOWEEEN

vaknade så sent som 8.30 & låg kvar i sängen bc det är helg...

Valde sen att inte följa med till Nicoles match och stannade hemma och försökte göra läxa istället.

Har bakat en massa och ätit en massa och nu ikväll hade jag planet som ställdes in... Som vanligt :/// hatar att alla här ändrar sina planer i sista sekunden för jag måste liksom planera med familjen i förväg om jag ska någonstans...

 Så ikväll har jag bara varit hemma, ätit godis, delat ut godis till barn dom gått bus eller godis och kollat hsm 1, liten bit av 2 och sen grease. Gretchens vänner kom över och kollade film med oss så det blev ändå en bra kväll även fast jag hade velat kunna gå på en av festerna som hölls, men som jag inte kunde pga av alkohol och de andra planerna var att jag och Kenzie skulle kolla film men sen blev hon bjuden till en annan fest som jag inte heller kunde gå på så därför stannade jag hemma.

Så ingen superspännande amerikansk halloween, men pratade lite med Elliot som är i Berlin med laget och har snapat och smsat en massa med folk idag så det har inte varit allt för hemskt.

30 OKTOBER

Utklädning i skolan idag, Allie kom med min och hennes utstyrsel inför andra lektionen och jag var en.... KORV 🌭

 nicole i min väst, hon använde den innan mig wopwop/utklädningstävling i skolan/skoldansen
jag & Kenzie påväg till lunch/jag & bästa Allie

Dagen idag gick annars snabbt, hade inte gjort läxan tills dagens lektion i historia så "glömde" datorn hemma hehe ops... Men det gick ändå helt okej. Efter det hade vi lunch och idag var popcorn snubben tillbaka och vi fick smaka nya popcorn och sen köpte jag mat idag MMMM.

Efter lunch var det human bio och just nu testat vi vår THZ genom att idag gå till gymmet för att se om vi klarade att träna på rätt sätt, så jag var svettig resten av dagen :-)

Advisory idag var i gympahallen och det var en utklädningstävling där folk hade anmält sig och sen satt några lärare i en jury och bedömde hahah, lärarna va så chill gav allt från -2 till 10, eller nej en fick tom 11 ojoj... Ja skalan var ju 1-10 dock.. Haha, något sånt skulle ju aldrig hända hemma, ingen får känna sig mindre värd eller utpekas som bättre än någon annan :-))))

Avslutade med engelska och sen tog jag alla mina saker och letade upp Jodie och Gretchen och vi åkte hem!

Väl hemma gjorde jag klart min historia snabbt som attan, hade en uppsats att skriva och frågor att svara på, så nu är jag ikapp för dagens läxa iallafall :-)))

Vi åt en tidig middag runt fem och sen vid sex åkte jag till Mackenzie och var där med Maddie, Lauren & Margaret innan vi alla åkte till skoldansen!

Det var superkul fram tills en timme av dansen hade gått... De spelade sååå kass musik och det var bara så inte alls lika bra som förra gången! Så vi bestämde oss för att lämna vid halv tio redan (slutar vid 10) och Lauren och Mackenzie lämnade mig hemma hos oss innan Lauren körde hem Mackenzie.

Väl hemma åt jag godis och sen åkte jag med Will för att hämta Jodie som var på Klara Nobels sweet 16 party, ASSÅ OMG VILKEN FÖDELSEDAGSFEST. Lokalen de hyrt var SÅÅÅ fin, där var ett fotobås, bord och stolar inklädda i fina tyger, buffé, dansgolv, ALLT!! & sen var det semiformal utstyrsel aquired så alla var så himla fina!!

Dit kom jag i min Dorothy klänning som jag fick låna av Jenna haha...

Vi åkte sen hem och jag åt ännu mer godis som Jodie vunnit och fått, det var en sååå stor glasburk full med godis som hon vann för att hon satte sig på en stol med en prick på runt sitt bord haha...

När vi kom hem igen kollade vi 90210, men jag somnade halvvägs så nu ska jag gå och lägga mig

29 OKTOBER

Allie hämtade mig 6.15 och vi åkte till skolan för att jag skulle få träffa dansledaren och testa att vara med på dansen en gång innan säsongen drar igång, DET VAR SÅÅÅ SVÅRT. Typ som på film när läraren visar allt en gång och sen kan alla allt... & jag stog där som ett fån haha, och sen var där olika positioner som alla kunde sen innan så ledaren sa bara position 1 och så visste alla förutom jag vad man skulle göra haha, men det var faktiskt kul! Och där var en massa trevligt folk!

Efter skolan trodde jag vi skulle och shoppa för det var det vi sa att vi skulle då vi inte åkte i tisdags, men nope, så nu har jag ingen halloween kostym vilket känns tråkigt. Men vi gjorde kakor istället och fikade.

Fixade mat själv ikväll då alla var på olika ställen och sen tog jag ut Xena på en ca 5min promenad haha ops.

 

Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.