LENGTHENED ADVISORY

duuunkin donuts
emelie & meeee
jag, emelie, legacy, gretchen & Mr.Rufenacht haha
steven
nästan hela min advisory grupp.
kolla vad mörkt mitt hår äääääär!!!
kinamat
 
Gick upp tidigt idag för att det var leo-möte och Gretchen hade sovmorgon så jag var tvungen att komma med på ledarmötet. Åkte till dunkin donuts först för att köpa "goda donuts" på efterfrågan av ledarna haha & jag och Jodie fick varsen varm oboy med MMmM.
Så jag åt frukost och sen donut och varm oboy (missade dock utbytesstudent frukosten som tydligen flyttats till idag... :-) ) och sen under min andra lektion för dagen (kör) hade vi körfrukost med en massa kakor... and that was only the beginning.
 
Dagen idag var annorlunda än vanligt, självklart missade vi inte någon av våra lektioner, men alla lektioner var förkortade till halvatiden så vi hade 30min matte 15min matte study hall och sen 45min av alla de andra lektionerna. Detta eftersom att vi efter vår andra lektion gick till vår advisory för att ha vår planerade förlängda advisory dag!!
Vi åkte till Cairns arena och åkte skridskor i två timmar typ och jag blev faktiskt rätt bra efter ett tag, nästan iallafall.. Trillade bara en gång haha, men det var för att jag var trött på att det gick så långsamt när jag körde så jag sa till Jodie att knuffa mig det snabbaste hon kunde och sen kom jag på att jag inte kunde stanna hahah.
Vi var där med två andra advisory grupper så både jag och Gretchen från vår advisory och Jodie med hennes advisory och sen Margaret från sin advisory var med idag, så det var kul! Bara att de alla tre spelar hockey och är grymma på skridskor haha. Men jag hittade lite andra dåliga folk :-) jag och Steven åkte rundor ett tag och försökte att inte trilla och samtidigt akta oss för alla som åkte som galningar för att dom kunde åka haha, men Steven var ca 100ggr värre än mig, men han hade aldrig åkt skridskor innan så kanske försåeligt haha.
 
Vid 12.30 snåret kom sedan kinamat till rinken för vår advisory och till efterrätt hade Gretchen bakat brownieeees, momma.
Vi åkte sen hem och hade fine metals och avslutningsvis foto :-)))) uschfyblä.
 
Efter skolan följde Perry med oss hem och somnade ca direkt haha, jag och Jodie hjälpte Will att fixa inför fall clean-up imorgon och sen kom Natalie över också.
Vi gjorde mat bestående av pommes, nuggets, friterade räkor, sallad, soppa, bröd, ärtor, rödkål, haha ja allt möjligt!
Efter maten spelade jag, Jodie, Natalie och Perry tv-spel innan vi gick upp för en glasspaus och sen stannade jag uppe med Tracie för att kolla film and now I'm here, in ma bed.
Hälsosam dag btw, me like, hoppas på mer kakor imorgon fast ännu bättre hade ju varit mer glass!
 


Mamma    •  

Inga hjälmar på isen!!!
Ska jag komma o göra lite slingor?😘

Svar: jaaaa tack! 😘
wilmapramberg.blogg.se

Sabina    •  

haha tänkte precis skriva "ditt hår ser megaguuult ut" så ser jag mamsens kommentar hahahha<33

Svar: hahah mitt hår är räligare än räligast, krm bli naturlig ombre efter detta året :pPppP
wilmapramberg.blogg.se


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.