9 NOVEMBER

Vaknade klockan 4 utan någon anledning och somnade om efter ett tag tills klockan ringde kvart i sex. Kvart över sec var jag sedan färdig att lämna för yogamorgon med danslaget. Yogan bestod till mestadel av instruktören prata om livet och sen sa han:
”och ja vi har ju inte så mycket tid så resterande 10min får ni göra freestyle yoga” innan dess hade vi gjort ca 5min yoga sammanlagt under hela timmen han varit där och resten av tiden bara lyssnat på honom prata haha.
 
Vi hade sedan lockdown övning under historia lektionen vilket tog ett tag och sen bytte vi platser och jag hamnade bredvid en av de mest osociala människorna i universum :-).
 
Efter det hämtade Mackenzie upp mig och vi gick på lunch, jag hann inte göra lunch imorse så hade med mig gröt och den exploderade över hela micron haha, så hade hälften kvar som jag sedan dränkte i äppelmos och sen fick jag äta mina snacks till lunch istället… haha.
 
Under advisoryn idag fick vi reda på att en tjej i vår grupp ska flytta i övermorgon så imorgon ska vi ha en liten hejdå-fest för henne. 
Avslutade sedan dagen med engelska och efter det åkte jag, Jodie och Gretchen till en kyrka för att hämta pantflaskor som vi sedan åkte och pantade haha och deras pantning var släng alla burkar i en låda och lämna lådan så sorterar folk upp det till dig.
 
Efter det åkte vi hem och fikade och jag hade fått TVÅÅÅ PAKETER wopwop, ett från sweden och ett var Sabinas bikini haha... Fick paket från mormor så jag vågade ej öppna utan la i spara till födelsedags lådan. Sen pratade jag med Sweden och sen gjorde jag te och skulle börja med min läxa när jag får ett sms från Margaret som undrade om jag skulle komma ikväll och det tog mig ca 3min att inse att jag glömt bort att jag skrivit upp mig för Childcare idag (skrev upp mig i augusti…. haha) så jag och Tracie satte oss snabbt i bilen och körde till CHMS och jag kom dit fem minuter försent så det var inte alltför hemskt.
Lekte sedan med lite barn, var dock jobbigaste ungarna för de var i värsta åldern, typ sex-sju kanske åtta år, mjeeeh.
Kom hem vid nio-tiden och gjorde varm oboy och nu ligger jag i sängen och gör lite läxa, men ska gå och lägga mig för har dans tidigt imorgon igen och Abbi kommer och hämtar mig 6.20!!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.