8 NOVEMBER

Kyrkan idag var "tidigt" 9.30 och efter det var det en speciell söndag idag så efter en kort kyrkcermoni hade vi workshop i olika grupper och vi ville egentligen baka, men den gruppen var full så vi hamnade i musik gruppen istället. Jodie och Nicole spelade klarinett och tvärflöjt och jag och Gretchen sjöng och sen var där lite andra kyrkfolk som spelade olika instrument och sjöng också.
Efter det hade vi en potluck med en massa mat och olika efterrätter. Där fanns faktiskt två olika varianter på köttbullar, inga var dock vanliga svenska :/// hehe.
Sen fanns där lasagne, mac&cheese, lasagne, andra pastarätter, stekta rödbetor och sötpotatis, sötpotatismos, kyckling, olika soppor, sallad, tonfiskpastasallad MMMMM & chokladtårta med creamcheese frosting, maple kakor, supergoda rutor av något slag, äpplepaj, blåbärspaj och någon annan paj och jaaa u name it.
 
Efter det åkte vi hem och det var superfint väder så jag gick ut en runda och sen gjorde jag läxa och efter det duschade jag. Vid halv fem tiden blev Nicole, Gretchen och Jodie hämtade av Ann för att de skulle och kolla på en film med youth group men jag kunde inte gå eftersom att danslaget hade möte ikväll klockan 5 som jag och Tracie gick på.
Där var supermycket folk och älskar ledaren, hoppas jag kan få vara en "inhoppare" för då kommer jag få lära mig alla danserna med varisty även fast jag inte är med i det laget som en av de utvalda dansarna att vara med i det bästa laget men om någon är sjuk kan jag få hoppa in på deras plats.
 
När vi kom hem kollade vi lite hockey och jag gjorde mer läxa och jag kollade upp när skidlagets och danslagets datum kommer att kollidera, men det var bara 1 gång så det kommer funka suuuuper.
När Jodie, Nicole och Gretchen kom hem sen så kollade jag och Nicole på Brooklyn nine nine innan bedtiiiime.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.