7 NOVEMBER - FALL CLEAN-UP

Idag var det fall clean-up med leo's club så vi alla samlades bakom skolan halv tio och delades upp i grupper. Jag, Lorena och Malen var tillsammans med David och Wyatt och vi skulle göra clean-up hemma hos oss, så Tracie hade en snabb genomgång med mig på morgonen om vad vi skulle göra och sen fick jag förklara för alla när vi kom hem igen.
Och märkte då att jag kan noll trädgårdsord haha, use this thing to cut that thing and then do that thing and put everything on that thing and move it over to that big thing over there haha.
Vi klippte ner iprincip allt haha, jag, Malen och Lorena har ingenaning om hur man fixar i trädgården och rabatter så allt klipptes ner och gräs drogs bort och sen såg det ut som en stor röra istället för rent och fint men det var tomt på grenar haha. Ja det såg inte speciellt bra ut menmen, David och Wyatt gjorde ett bra jobb med att kratta löv iallafall haha.
 
Eftervi jobbat i några timmar så gick vi in och väntade på Will som skulle komma hem med mat och sen åt vi PBJ mackor och åt doritos och spelade spel innan alla åkte hemåt. Förutom Malen som stannade med mig.
Vi gick då ut och fotade lite till min fotolektion där vi faktiskt gör något nu som kan vara lärorikt för en gångs skull...
Efter det tog vi lite andra bilder i våra fina stövlar och se gick vi in, pratade, målade våra naglar haha och sen kom Katarina och hämtade upp oss vid 17.30 och vi åkte till Spare time.
Där hade vi en leo's club middag och spelade bowling och laserdome som här heter laser tag, men det var fett ljust i laser tag rummet så man såg alla jättetydligt, men det var superkul ändå och jag lyckades missa alla käglor med staket uppe så förlorade bowlingen rätt stort haha.
Längesen jag bowlade faktiskt, så det var superkul!
Vi åkte sen hem och jag åt lite flingor och kollade sen film en liten stund med Nicole och Tracie.
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.