5 NOVEMBER

Idag fanns det ny granola till frukost och jag åt världensgodaste vaniljyoghurt som smakade pannacotta!! (längtar tills frukost imorgon!)
Skolan började med matte, där jag lyckades lura läraren att jag gjort min läxa genom att visa en gammal läxa jag gjort som såg liknande ut haha.
 
Efter matten hade vi historia och tydligen har min riktiga historia lärare Mr.Angwin (som vi inte ska ha förrän efter jul igen pga lärarelev) blivit tagen av polisen för rattfylleri, så det var ca det enda folk viskade om idag under den klassen…
Och den nya läraren är inte speciellt omtyckt plus ger dubbelläxa, en lektionen idag tyckte jag var rolig då vi fick förbereda debatt och sen skulle hålla i den, men vi hann aldrig så långt!
Efteråt stannade dock Lorena och hennes bordskompis Anna och pratade med läraren vilket jag inte märkte förrän jag lämnat rummet så jag vände och gick tillbaka för ville inte gå själv haha, men det var ej smart för när jag sen skulle gå ut tillsammans med dom så började läraren prata med mig och höll sedan kvar mig i ca 5 min för att fråga om jag visste varför en tjej i klassen inte var fokuserad på lektionen och för att prata om att han hade en dålig dag… hahah sa dock till honom att jag tyckte vi hade för mycket läxa nu när han gav dubbelt och sen gick jag på lunch.
Satt med Abbi, Kenzie och Bella, gillar båda mina luncher så mycket när alla sitter samlade som jag gillar för jag har så bra lunchfolk haha.
 
Efter lunch spenderade vi halva (45min) lektionen av human bio till att diskutera hur vi tycker att en bra skola är, gillar Mr.Keffer så mycket för den lektionen börjar alltid med intressanta diskussioner som ibland har med ämnet att göra och ibland inte alls haha.
Sista lektionen (efter PAWS, som jag spenderade utomhus bc det var 20grader varmt idag??) var engelska och den lektionen är sååå tråkig…
 
Efter skolan stannade jag och Toni kvar för att kolla dodgeball innan Gretchen kunde köra oss hem. Det var tre superroliga matcher, och lärarlaget som spelade var fett grymma haha.
Gretchen skjutsade sen oss hem och jag duschade och letade upp skridskor tills imorgon och sen åkte vi till le banquet.
Vi åt lasagne och sallad, den vegetariska lasagnen var sååå god. Efter middagen började sedan alla diplom utdelningar och våra lagkaptener hade skrivit ihop vars en personlig lapp till oss och vår tränare hade gett oss olika personliga awards och sen vann jag även ”mest utvecklade spelaren” diplomet som laget röstat fram vinnaren av haha, så söta!!
 
 
Banqueten varade foreeever och Varisty hade en massa prisutdelningar och deras tränare pratade hur länge som helst och grät lite och läste upp en dikt om spelarna och delade ut diplom och gåvor och sen kollade vi på ett bildspel från säsongen innan vi finally kunde åka hem…
 
Vi åkte sen direkt efter vi kommit hem till affären för att köpa glass så vi kunde fira lite! MMMMM bästa ever, älskar glass too much.
 
It’s been a good day, nu ska jag sova.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.