4 NOVMEBER

läxa/dinneeeeer
 
Onsdag, gick upp och åt inte frukost för vi skulle ha utbytesstudentfrukost och när jag kommer till skolan får jag reda på att den är inställd?!?!? och att Ms.Sweet bara meddelat Lorena… aja så efter matten under vår study hall gick jag och köpte frukost i cafeterian med Toni och vi satt och åt med Keagan och Justin innan vi gick tillbaka till vår klass.
Har förresten haft lite svårt att koncentrera mig på matten lately för att jag hittade spel på miniräknaren… haha
I kören sen skulle vi dra vår secret santa och jag ångrade lite att jag var med i det för jag vet att det kommer vara ett problem för mig att kunna åka någonstans varje vecka för att köpa en present… Så jag tänkte att jag försöker dra lappen med mitt namn på från lådan och inte säga något så blir det säkert bra och GUESS WHAT?? Jag lyckades ta min egen lapp!
haha, hade dock velat vara med för att det varit kul men jag hade inte haft möjlighet att komma till en affär en gång i veckan, är i en affär kanske möjligtvis någon gång varannan vecka och det är bara mataffärer…
 
Hade efter det fine metals, vilket var en besvikelse då vi idag började med våra projekt och spenderade hela lektionen i biblioteket istället för att jobba…
Efter det gick vi på lunch och jag hade inte tid att packa lunch imorse så jag fick köpa (ja, köpa två gånger under en dag, men den första var ej mitt fel…) Men älskar tonfisken i skolan och dem har världensgodaste peanutbutter-bars med choklad i sig mmmmm. Idag delade dom även ut glass och vi satt vid vårt nya coolbord ;-) ett runt bord wopwop.
 
Under PAWS hade jag skrivit upp mig för fine metals så jag fick lite gjort på mitt armband, men det tar FOREVER för jag kombinerar två projekt i den så måste göra extra mycket saker haha.
 
Avslutade sen med ännu en värdelös klass av foto och jag önskar så att jag kunde spola tillbaka tiden till 1 oktober så jag hade kunnat hoppa av den klassen för den är verkligen den mest värdelösa klassen någonsin.
 
Åkte sen efter skolan till dollar general och köpte godis med Jodie och Gretchen, don’t tell mom… haha
och sen åkte vi hem och jag drack oboy och sen gick jag ut en sväng innan jag började med läxan.
Åt världensgodaste hamburgare med stekta champinjoner med blåmögelost på tomat och ruccola/grön blandad hack, mmmmm. Till det hade vi rödkål och ärtor, såååå gott.
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.