30 OKTOBER

Utklädning i skolan idag, Allie kom med min och hennes utstyrsel inför andra lektionen och jag var en.... KORV 🌭

 nicole i min väst, hon använde den innan mig wopwop/utklädningstävling i skolan/skoldansen
jag & Kenzie påväg till lunch/jag & bästa Allie

Dagen idag gick annars snabbt, hade inte gjort läxan tills dagens lektion i historia så "glömde" datorn hemma hehe ops... Men det gick ändå helt okej. Efter det hade vi lunch och idag var popcorn snubben tillbaka och vi fick smaka nya popcorn och sen köpte jag mat idag MMMM.

Efter lunch var det human bio och just nu testat vi vår THZ genom att idag gå till gymmet för att se om vi klarade att träna på rätt sätt, så jag var svettig resten av dagen :-)

Advisory idag var i gympahallen och det var en utklädningstävling där folk hade anmält sig och sen satt några lärare i en jury och bedömde hahah, lärarna va så chill gav allt från -2 till 10, eller nej en fick tom 11 ojoj... Ja skalan var ju 1-10 dock.. Haha, något sånt skulle ju aldrig hända hemma, ingen får känna sig mindre värd eller utpekas som bättre än någon annan :-))))

Avslutade med engelska och sen tog jag alla mina saker och letade upp Jodie och Gretchen och vi åkte hem!

Väl hemma gjorde jag klart min historia snabbt som attan, hade en uppsats att skriva och frågor att svara på, så nu är jag ikapp för dagens läxa iallafall :-)))

Vi åt en tidig middag runt fem och sen vid sex åkte jag till Mackenzie och var där med Maddie, Lauren & Margaret innan vi alla åkte till skoldansen!

Det var superkul fram tills en timme av dansen hade gått... De spelade sååå kass musik och det var bara så inte alls lika bra som förra gången! Så vi bestämde oss för att lämna vid halv tio redan (slutar vid 10) och Lauren och Mackenzie lämnade mig hemma hos oss innan Lauren körde hem Mackenzie.

Väl hemma åt jag godis och sen åkte jag med Will för att hämta Jodie som var på Klara Nobels sweet 16 party, ASSÅ OMG VILKEN FÖDELSEDAGSFEST. Lokalen de hyrt var SÅÅÅ fin, där var ett fotobås, bord och stolar inklädda i fina tyger, buffé, dansgolv, ALLT!! & sen var det semiformal utstyrsel aquired så alla var så himla fina!!

Dit kom jag i min Dorothy klänning som jag fick låna av Jenna haha...

Vi åkte sen hem och jag åt ännu mer godis som Jodie vunnit och fått, det var en sååå stor glasburk full med godis som hon vann för att hon satte sig på en stol med en prick på runt sitt bord haha...

När vi kom hem igen kollade vi 90210, men jag somnade halvvägs så nu ska jag gå och lägga mig
Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.