3 NOVEMBER

Vaknade tidigt för jag behövde tvätta Jennas dräkt och duscha!!

OCH SEN GLÖMDE JAG MIN DUMMA POSTER SOM JAG HAR LAGT NER ÖVERDRIVET MKT TID PÅ...

Idag hade vi oförberett check-in quiz på matten och det kändes faktiskt som att jag kunde det! Men det får jag se imorgon haha.

Efter det hade vi historia och vår nya lärare är sååååå fruktansvärt dålig... Fick dock Schweiziskt choklad av Lorena som smakade precis som BREJK mmMmMm bästa ever, varför finns inte det längre btw??

Men under historian så hade vi idag ett skypesamtal med någon gammal gubbe som jag inte vet varför för vår lärare hade redan gett oss läxa som tog uppemot två timmar att göra så jag hade inte tid att läsa om gubben som vi ringde till och varken jag eller Lorena fattade någonting om vad han pratade om...

Så när han la på skypesamtalet pratade vi lite mycket med varandra och han blev rätt arg på oss haha så vi fick stanna kvar efter lektionen och prata med honom men tror han fortfarande gillar mig så jag sa bara att det var svårt att förstå eftersom vi hade svårt att förstå texten (som vi ej läste) från början och den pratade gubben med svåra ord så vi pratade för att försöka förklara för varandra det vi förstod... Haha fett ostabilt argument men han köpte det så vi fick gå :-)))

 

Gick sen på lunch och sen under human bio så gjorde jag min speedwalk för att mäta någonting med pulsklockan och sen under advisoryn fick jag Gretchen att åka hem och hämta min poster YAY!! 

Så på engelskan sen presenterade jag den och jag var absolut den som lagt ner mest energi på den dumma postern...

Och direkt efter jag presenterat vänder sig Nate om och säger typ: "Synd att man tydligt kan se att du lagt ner så mkt mer tid än dom andra för Ms.Dalton kommer ge alla iprincip samma betyg som dig ändå" haha jahopp, good to know, ska aldrig mer lägga ner mer tid än 5min på en poster, 10min MAX.

 

Efter skolan fick jag och Jodie skjuts hem av Lauren OCH JAG HADE FÅTT TVÅ PAKET FROM SWEEEEEDEN!!! Ett från mamsen och papsen och ett från I don't know yet :-))) för de båda bestod av inpackade presenter så får vänta tills min födelsedag!! Men vad som inte var inpackat var KAVIAAAAR MMMMM, love u fam. 

Sen tvingade Tracie med Jodie ut på en springrunda så jag åt mellis själv och pratade sen med sabbe ❤️ innan vi åt middag och sen åkte vi iväg på bells övning!

Det var superkul ikväll faktiskt och jag börjar bli snabbare på att lära mig mina noter haha.

 

Imorgon har vi utbytesstudentfrukost så jag ska till skolan tidigt för det och sen tror jag inte där finns fler planer för morgondagen!

schweizisk choklad = brejk (ser ut som medicin papper)/kalles and meeeee
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.