27 NOVEMBER

BLACK FRIDAY
Idag vaknade jag och åt fruktsallad och en massa godis till frukost och sen byggde vi ihop ishockey-rinken som familjen har i sin trädgård, vilket tog huuuur lång tid som helst och det kändes som att vi aldrig skulle komma iväg för att kunna shoppa…
Jag och Jodie tröttnade dock på att stå ute så vi gick in och fixade lunch istället med Molly och Abbi.
 
Efter lunch åkte vi äntligen in mot stan med Shannon och hans småttingar, klockan var dock typ ett… På väg in till Burlington satt jag bak tillsammans med Molly och Abbi och de berättade historier hela vägen in haha, dom hade en massa gossedjur i baksätet och dockor och allt så de var fullt upptagna med att leka och älskar att lyssna på när barn leker och hittar på sina egna historier, t.ex. så gjorde de en familj med sina gosedjur och pappan gick ut och jagade och han kom hem med en massa mat och sen helt plötsligt råkade han skjuta sig själv och dog, asså haha så hemskt och så berättar dom det för varandra som ingeting och Molly är 5 och Abbi 3 haha.
 
Shannon lämnade sen av oss i närheten av Churchstreet, vilket år shoppinggatan. Så han sen kunde hitta parkering, så vi gick och satte oss på nedanvåningen i köpcentret och väntade på honom för vi ville inte gå och shoppa när småtjejerna var med för de hade antagligen inte tyckt att det hade varit alltför roligt.
 
När Shannon sen hämtat upp tjejerna gick vi runt i lite affärer i någon timme och sen hamnade vi på ben&jerry’s och jag köpte glass till oss alla, två nya smaker avklarade mmmm. & sen gick vi rundar lite till, mötte upp Tracie, åt en massa godis, fick gratis saker av reklamnissar och provsmakade en massa saker. Avslutade sedan dagen inne på fjällräven och jag var sååå sugen på att köpa en mini kåken, men jag gjorde inte det för där fanns inte speciellt fina färger haha. Efter det köpte vi mat till Jodie och sen åkte vi och lämnade henne vid rinken då hon hade en match. Efter det åkte vi andra hem och åt och sen kollade vi tv. Jag och Nicole var själva hemma när Jodie och Gretchen spelade match och Will och Tracie var och kollade, så Nicole började sätta upp julpynt och hade en kompis över medan jag var med en liten stund innan jag gick och kollade tv-serier istället.
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis till South Burlington och åka skridskor med Toni, Colby och Mason, vet inte riktigt än och förstår inte hur denna planeringen hände då Toni och Colby hatade varandra häromdagen men whatever, det blir säkert roligt.Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.