26 NOVEMBER

THANKSGIVING
Idag vaknade jag och gick ut en runda för det var superfint väder. Åt sen någonstans paj till frukost och efter det kollade vi på paraden, missade en del av den då den började redan klockan nio men kollade ett tag. Tydligen är det en årlig thanksgivingparad genom New York city och en massa artister kommer och sjunger, Nicole var mest excited för Shawn Mendes (jag med, han var den enda jag visste vem det var typ haha).
Jag stack sen i mitten av paraden upp och duschade och bytte om så att vi när paraden var slut kunde åka till Shelbourne. Innan vi satte oss i bilen kollade vi på något komedi-klipp för Tracie sa att vi behövde det innan bilresan haha.
 
Shelbourne ligger ganska långt ifrån Jericho så vi hade en bit att bråka om vilka låtar som skulle spelas haha, men jag fick höra mina val iallafall så jag var nöjd :-)
När vi kom fram så börjades det direkt med att fixa det sista inför maten och det ställdes fram en massa snacks/tilltugg att äta innan den stora måltiden. Vi åt redan runt klockan halv tre tror jag och allt börjades med en skål fruktsallad med glass och sen bestod måltiden av kalkon (såklart), potatismos, sötpotatis gratäng, butternut-mos, bönor, BRUNSÅS (!!)(inte som svensk dock… men detta var nog första såsen jag någonsin sett haha), cranberry/orange relish, stuffing (euurk), ugnsrostade betor, biscuits och ja, det var nog allt. Där var inte jäääättestort utbud av olika saker, men mycket mat var där alltså haha.
 
 
Efter middagen gick vi ut en pytterunda med hundarna, vi gick till lekplatsen som låg vid huset, som är Wills föräldrars, första gången jag har varit i deras riktiga hus och inte sommarhuset. Just nu bor dock Wills syster Kate och hennes familj där och hans föräldrar kvar i sommarhuset då Kate och Shannon letar efter ett hus att köpa. 
 
 
Vid lekplatsen åkte vi rutchkana, hängde i stångar, klättrade och åkte ner för brandstång haha, sen satte Wills bror John mig och Nicole i en trippelgunga och snurrade oss, perfekt efter all mat haha.
 
Vi gick sen tillbaka och då fick jag för första gången sen jag kom vara med och vispa egen grädde, alltså inte ha grädde på sprutburk. Jodie hade tydligen endast varit med och vispat grädde 1 gång i hela sitt liv innan, hon fyller 16 i januari… haha, så jag blev utsedd till gräddmästare och den blev perfekt vispad, men dem ville ha både vanilj och en massa socker i så den var inte så god som den hade kunnat vara… haha
 
 
Vi åt sen efterrätt som bestod av äppelpaj, pumpapaj och pekanpaj med vaniljglass och vispgrädde, sååååå goda pajer. farmor Jo hade bakar äpple och Kate pekan, vet inte vem som bakat pumpa men alla var supergoda!
 
Efter maten var alla supertrötta och vi åkte hem en liten stund efter det. Väl hemma skypeade jag med Paulina och Lovisa istället för att kolla starwars med familjen.. haha det var inte meningen att jag skulle göra det så att jag inte kunde se filmen men dom satte igång den precis efter jag börjat prata med Paulina så jag lät dom kolla, blev inte alltför ledsen av att missa haha.
 
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.