22 NOVEMBER

Jag och Malen vaknade sent för att vara oss och gick upp och åt frukost vid nio haha, efter det packade vi lunch och sen gick vi ut en runda i hennes trädgård, som är såååå fin! De bor superfint!! Och denna gubben på bilden under har Amandas pappa GJORT!!!
Innan vi blev upphämtade av Aiden och Maria. Jag, Malen, Amanda, Aiden och Maria åkte sen till Bolton där vi sen mötte upp Zayan och Dylan för att göra lite äkta vermonter hiking. Vi gick upp för Bolton mountain, vilket var jobbigt!! haha och sen gick vi ner en väg som Zayan och Amanda hade åkt skidor nerför (off-pist) förra vintern vilket var sjukt brant!!! Vi har iprincip glidit ner för en en massa branta backar! Och på vägen ner stannade vi även vid ett litet hus och gjorde en mini-eld och åt lite lunch innan vi gick sista biten tillbaka och sen gick vi hem till Zayan som bodde precis över vägen från där vi började vår hike.
 
Hemma hos Zayan drack vi varm oboy och sen spelade vi musik i hans källare och sjöng karaoke innan vi bestämde oss för att vi skulle sticka ut och äta! 
Så vi åkte hem till Malen och Amanda och hämtade mina saker och de bytte om och sen åkte vi till Williston och gick på en nyöppnad liten resturang. Jag åt rödbetssallad och sweet potato pommes som var såååå goda!! Och drack vaniljmilkshake som smakade vaniljglass mmmmMMm.
Vi avslutade kvällen med ett snabbt besök på best buy så Amanda kunde köpa en AUX-sladd till bilen och sen skjutsade de hem mig innan de också åkte hemåt!
 
Nu ska jag sova för imorgon blir jag hämtad av Abbi klockan 6.05 och 6.15 är det dags för daaaans!!


Anonym    •  

Vilken mysig dag!🗻


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.