20 NOVEMBER

Åkte idag till ett donut ställe för att köpa frukost innan skolan och var sen i skolan vid kvart över sju och gick till kafeterian och väntade med de andra i dansgaget för att få reda på vilket lag man kommit med i. Och tydligen sa dom bara att ”vi kommer bara ta in få dansare detta året” för att skrämma/pusha folk att vara bättre, för tror inte en enda person blev ”cut from the team”.
Efter det skrev jag mattequiz, vilket gick jättedåligt haha. Fick sen godis av matteläraren och efter det var det dags för kör.
Där hade vi idag secret santa och jag fick två paketer för att jag inte fick något förra veckan haha (jag själv glömde bort att det var idag och köpte en donut imorse till min person, som är läraren… haha) och jag fick ett superfint halsband som någon hade gjort och choklad i det ena och sen fick jag ett ljus och en mini body-lotion i det andra, så gulligt.
Efter det fick jag lite panik över mina presenter så under fine metals lektionen började jag göra en nyckelknippa till min lärare med en not i, det är lite bättre än en donut probably… haha.
 
mina presenter från secret santa...
 
Efter fine metals var det D-lunch och jag hade varit överexcited utan anledning för dem delade ut noll gratis mat och när jag köpte mat fanns där knappt något kvar… Aja, efter det var det advisory och vi hade ”födelsedags-firande” av alla oktober och november födelsedagar med cupcakes, snicker doodles, mini munkar, riktiga donuts och lite annat smått och gott. Sen kom Ayla in med sin påse med godis som hon ville bli av med så jag tog allt som inte var butterfingers och åt sen under hela foto lektionen haha, vår fotolärare var inte ens där idag så vi gjorde ännu mindre än vanligt.
 
Efter skolan åkte jag sen hem och Jodie körde Wills bil, som är en växelbil, för första gången vilket var roligt haha, hon fick dock inget motorstopp men det var väldigt hackigt haha. Här anser man att man först lär sig automatisk och sen när man är rutinerad bilförare (=efter man haft sitt körkort ett tag) så kan man börja köra med växlar och man behöver inte ”uppgradera” sitt körkort för det utan tar man för automatisk så gäller det för standard också.
 
När vi kom hem bakade jag chokladbollar inför dancer night out och sen fikade jag och kollade på tv med Jodie innan Abbi och Rachel kom för att hämta mig.
 
Vi åkte till skolan och samlades med alla i danslaget och hade lite genomgång av förväntningar inför säsongen, åt mat, DÄR VAR SÅÅÅ MYCKET OMG. Och sen lekte vi lekar, gjorde team bonding/building övningar och avslutade med en alla ligger ner på golvet och blundar och sen väljs några ut att stå upp och gå och ”trycka” på personer som stämmer in med påståenden som coacherna sa. Så 12 personer stod upp åt gången och sen alla andra låg ner. Först tyckte jag det var hemskt för jag tänkte att ingen kommer ju trycka på mig, men tydligen så gör man nog mer för andra människor än vad man tror. Jag kan inte ens namnet på 1/3 av alla människor i danslaget och ändå var det alltid personen som tryckte på mig vid varenda påstående vilket var kul.
 
 
Abbi och Rachel skjutsade sen hem mig och jag gick och la mig efter att ha legat på golvet och ångrat all mat jag ätit i en timme haha.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.