2 NOVEMBER

Idag hade vi quiz i foto så hela dagen försökte jag plugga haha, för jag gjorde inte det igår då jag hade en massa annan läxa att göra…
Under advisory gick jag Toni och Eli runt i skolan och försökte lära oss orden (det var typ ett vocab-quiz) men det gick inte speciellt bra det heller.. Men som tur var satt jag bredvid Toni som hade pluggat preeetty much så hon hjälpte mig och jag tror jag klarade det haha.
Efter skolan stannade jag och Toni kvar och kollade på dodgeball turneringen, som vi egentligen skulle varit med i men mitt lag övergav mig :-((( bc dom är tråkiga utbytisar… haha.
 


Det var roligt att kolla på dock eftersom alla verkligen gjorde sitt bästa och där fanns två lärarlag som krossade eleverna typ hahah.
När det nästan var slut för idag så gick jag bort till Wills rum och åkte hem, väl hemma var Jodie, Gretchen och Liza, så jag satt och pratade med dem i typ 3min innan vi alla började med läxor… 
Var tvungen att kolla en 40min lång film till historian, göra klart min poster och matte.
Satt från dess att vi kom hem runt halv fem till typ nio… Minus middag, men var faktiskt fett effektiv och imorgon på morgonen ska jag börja plugga eng-vocab för förhöret. Alla ger typ dubbla läxor nu, poster och vocab i eng, 40min lång film, plus läsa 4 sidor essay plus 1 kapitel i historieboken och svara på frågor i historia. Vet inte ens om vi hade läxa i human bio, men hoppas ej. & matten är bara svår och vi brukar bara ha en sida men nu har vi två haha.
Aja nu ska jag gå och lägga mig, har precis skickat en shoppinglista till mamsen så hon kan fixa lite julklappar till familjen här, lär ju inte shoppa innan dess heller… hahaKom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.