19 november

Sista dagen av tryouts för dansen var idag och där var professional judges på besök för att kolla oss när vi dansade. Vi var uppdelade efter årskurs vilket sög för mig då jag dansade med alla serniors som varit med i danslaget sen sitt första år på skolan så dem är ju pretty good så att säga. Glömde sen lite koreografi osv, men ska imorgon in och få veta om jag kommer med i laget eller inte.
 
Det var sista A-dagen innan lovet idag och inget quiz!! Faryal kom och pratade sista 10min av historian om Pakistan vilket var kul! Men hade gärna hört en längre presentation. På lunchen idag serverades tårta till alla november kids för att fira födelsedagen och den tårtan såg precis som alla amerikanska bakverk supertorr ut, men häften var typ frosting och den var sååå god mmmm. Det var George som delade ut tårta, älskar George haha.
Hade sen lite human bio och har ni officiellt blivit av med en penna då Bella ville ha den som minne av mig??? haha. Avslutade sedan med engelska och lyssnade på tal och efter det samlades jag med skidlaget i kafeterian för lite captains practice. 
Idag spelade vi speed-soccer igen, vilket är superkul faktiskt haha! Men det blåste supermycket och var kallt så vi gick in ganska snabbt igen och slutade vår träning tidigt idag.
 
Åkte sen hem och gick upp och pratade med Nicole och Jodie och sen gick jag ner och pratade med Will, Tracie och Gretchen innan det var dags för middag.
Imorgon är det sista skoldagen innan lovet woooopwop och jag, Will och Nicole lämnar tidigt för att åka och köpa donuts innan skolan haha.
 Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.