18 NOVEMBER

Dansmorgon igen, kändes mycket bättre idag, men dom bedömde mycket idag och våra uppvärmningar var supersvåra!!
Tror dock inte jag kommer få vara med i laget då vi är 43 (!!!(räknade idag..)) personer som gör tryouts och hon behöver typ 25 eller något och alla har dansat innan haha.
 
På matten sen kommer jag in i klassrummet och får ett gultkort av matteläraren och oftast är kort från lärare inget positivt, typ kvarsittning eller du kom försent eller något, menen DET VAR GRATIS GLASS! Idag var tydligen någon give for effort, så i matsalen stod folk och delade ut ben&jerry glass till de personer som fått ett gult kort, mmmm. Bästa på länge.
 
Gjorde klart mitt armband, som jag jobbat med i hundra år… på fine metals idag och sen var jag med i någon live-diskussion med novus undersökning under hela foto lektionen men Ms.Gomez brydde sig inte. Vi hade till och med ett oförberett quiz och mitt i quizet skrev jag på datorn för att svara i diskussionen haha.
 
Efter skolan hade vi sen skiteam practice, ler captains practice och vi gjorde olika styrkeövningar, det var inte så kul idag, men vi avslutade med att spela Swedish, som är typ exakt som dodgeball bara det att man inte har ett lag och ingen planhalva utan alla är på samma ”plan” och det är alla mot alla. Åker man ut sätter man sig ner och åker personen som ”dödade” dig ut är du med i leken igen. Den tar alltså aldrig slut… Jag satt dock för det mesta ner haha, men stannade i skolan till klockan 5!! och kom dit 6.10 :-)
 
Väl hemma skrev jag mitt tal och sen har jag gjort historia och övat på dansen tills imorgon. Imorgon kommer domare och ska kolla på oss utifrån haha, jag tror verkligen inte jag kommer med i laget men hade varit superkul för där är jättemånga superhärliga girls (och Tannor) i dansgruppen och det hade varit sååå kul att vara med. Jag facetimeade med Allie så hon kunde förklara vissa steg, så känner mig mer säker på själva koreografin men har fortfarande problem med att göra vissa av stegen, som t.ex. hoppa och landa i split… hahah.
 
 
BILDER KOMMER OCH INLÄGG FRÅN TIDIGARE DAGAR!!Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.