18 ÅR

IZZZ MA BIRTHDAAAAY.
Gick upp halv sex och blev hämtad klockan sex för dans där jag blev mött av en flygande kram från Toni haha och sen en massa grattis-önskningar.
Dansen idag var svår, vi gjorde en massa nya övningar där man skulle typ ligga på sin axel och lyfta upp benen haha.
 
Efter dansen skjutsade Abbi och Rachel hem mig och då gick jag direkt upp och öppnade paketet från Sabina och sen face-timeade jag med henne en stund, världens bästa!
Will avbröt mig sedan i mitt paketöppnande för jag skulle vänta att öppna så jag kunde öppna alla tillsammans! 
Jag och Nicole åkte sen med Tracie och handlade och efter det kom Mackenzie över med en tårta!! Så himla söt, love her ❤️
Efter det gjorde vi chokladmousse och sen ringde mamma och pappa och sjöng för mig<3 och jag pratade med dem i några få minuter då vårt internet inte alltid är tillräckligt bra för face-time och/eller skype.
Efter det öppnade jag presenter och har i skrivande stund på mig en av dom, vilket mamma och pappa antagligen kan lista ut vad det är haha. Fick pyjamas och underställ till skidåkningen och skidstrumpor, understället var sååå fint! Och sen lite godis såklart hehe. Och av kusinerna och faster och farbror Persson fick jag choklad i ett format jag aldrig sett innan, 150g så söta var förpackningarna såg ut som små knubbiga lite hoptryckta chokladkakor haha och ett par tights, vilket var välbehövligt då jag nyss tog sönder det enda paret jag hade med mig ❤️ Av mormor fick jag mer chooooklad och av mamma och pappa fick jag också köööörkorts betalning, bäst är ni, love u all ❤️ från Jodie och Nicole fick jag världens rosigaste halsduk, asså den är sååå mjuk på insidan och så fin! Blev superglad! Och av familjen fick jag choklad, mer choklad, örhängen gjorda här och *drumdrum* en vermont flannel!!! I gult och blått, bc I’m a true swede, haha, kanske inte finaste färgerna, men asså lätt skönaste plagget och är sååå glad för den!
Efter present öppningen snapade jag och smsade i ca 1h innan vi åkte iväg för att kolla Jodie och Gretchens ishockey match och efter det åkte jag till Spare Time och spelade laser tag med Toni, Lorena, Malen, Maria, Faryal, Laura, Allie, Isabel, Maddy & Bella. Efteråt tog vi en massa bilder och sen åkte alla förutom Toni, Lorena, Malen och Maria hem, så vi fem gick och åt middag. Beställde in en massa mat och sen till etterätt delade vi på två jäääättebrownies som vi fick ljus i och de sjöng för mig och sen bjöd resturangen på efterrätten, gotta love america <333. Fast vi betalade dock båda två i tip så… haha. Fick lite presenter av mina favvis utbytisar också! Tysk choklad och en ram med en bild på mig och Toni från Toni hehe och sen ett kit från VS med bodylotion + spray + lipgloss och en necessär från Lorena, Malen och Maria ❤️
 
Efter det åkte jag hem och fick ännu mer efterrätt, nämligen chokladmoussen som vi gjorde innan dag!! haha nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det sista dansträningen för denna veckan AND I’M EXCITED.
 
Har haft en superbra födelsedag och är sååå glad över de människorna som jag faktiskt lärt känna/börjat lära känna här, this will be a good year, this is a good year.
Nästa stora event att tagga inför är thanksgiving, vilket är på torsdaaaag wopwop. Tagga dubbla vikten efter detta lovet :)


mamma    •  

Vad bra att det blev en bra födelsedag<3 Är du helrandig nu!?

Svar: jeeps <3
wilmapramberg.blogg.se


Kom ihåg mig?
Wilma, 17, utbytesstudent i Vermont 15/16.